آبگوشت کشک غذای محلی لرستان
کد خبر: ۱۹۶۴۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2015 November 30    -    ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۴
این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود ، در صورت تمایل میتوانید 1 عدد سیب زمینی در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید همچنین میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و پس از کوبیدن اضافه نمایید.
مواد لازم:

گوشت آبگوشتی      300 گرم
نخود                       1/2 لیوان 
لوبیا سفید              1/2 لیوان 
سیر                        3 حبه
بادمجان                   2 عدد  
پیاز                         1 عدد  
کشک غلیظ            1 لیوان  
نعناع خشک
نمک و فلفل مقدار لازم

آبگوشت کشک غذای محلی لرستان

طرز تهیه :

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.

گوشت ، نخود و لوبیای خیس خورده ، سیر و پیاز خرد شده را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید ).

بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید ، 10 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.

حدود 3 قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید ، نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید ، مایه آبگوشت را بکوبید و بهمراه اب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید (  آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید ).

نکته ها :

 
این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود ، در صورت تمایل میتوانید 1 عدد سیب زمینی در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید همچنین میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و پس از کوبیدن اضافه نمایید.

ایران کوک
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
0
4
اين غذاي محلي ما هم هست و اسمش بز قورمه است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
0
0
تقریبا شبیه غذای محلی ما بنام کشکو است. بسیار خوش مزه
عرفان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
0
0
این غذای محلی متعلق به عشایر ترک ساکن کرمان است و در آنجا با دو نام بزباش و یا بزقورمه شناخته می شود. این غذا از منطقه کرمان و توسط همین عشایر به نقاط دیگر رفته است.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
0
0
همون بزقورمه خودمونه بچه كرمون
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار