نحوه گرفتن روغن قلم گوساله
کد خبر: ۱۹۰۹۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: 2015 November 26    -    ۰۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۳
یکی از چیزهایی که هم خیلی خاصیت دارد و هم خورش ها و آش ها را خیلی خوشمزه می کند،‌ قلم گوساله است. یعنی بهتر است از اول که داریم خورش یا آش می پزیم، قلم را هم بیندازیم داخل یک قابلمه تا آخر پخت حسابی عصاره اش را پس بدهد. اما ممکن است قابلمه کوچک باشد و قلم جا نشود.
مواد لازم پخت قلم گوساله :

قلم گوساله(بهتر است هنگام خرید قلم آن را چند تکه کنید که داخل قابلمه جا شود)
سرکه : یک استکان
قابلمه بزرگ

طرز تهیه قلم گوساله :
یکی از چیزهایی که هم خیلی خاصیت دارد و هم خورش ها و آش ها را خیلی خوشمزه می کند،‌ قلم گوساله است. یعنی بهتر است از اول که داریم خورش یا آش می پزیم، قلم را هم بیندازیم داخل یک قابلمه تا آخر پخت حسابی عصاره اش را پس بدهد. اما ممکن است قابلمه کوچک باشد و قلم جا نشود.

قلم ها را می ریزیم داخل قابلمه و سرکه را روی آن می ریزیم. مقدار زیادی هم آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم پنج شش ساعت با شعله ملایم بپزد.

 بعد از همین زمانی که گفته شد، شعله را خاموش می کنیم و می گذاریم سرد شود.

بعد از اینکه سرد شد، قلم ها را حسابی می تکانیم و به همراه عصاره به دست آمده، در ظرف در بسته در فریزر نگهداری می کنیم. قلم ها را هم دور می اندازیم. هر وقت آش یا خورش به خصوص قورمه سبزی درست کردیم، یکی دو قاشق از این عصاره را در آن می ریزیم و به هنر آشپزی خود درود می فرستیم.

نکته۱: علت استفاده ازسرکه این است که سرکه باعث می شود تمام عصاره و کلسیم قلم از آن جدا شود.
نکته ۲: زمان ریختن عصاره در آش یا خورش، حدود یک ساعت قبل از پایان پخت غذاست.

بیتوته
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۶
1
13
پس نحوه گرفتن روغن چی شد؟اینکه گرفتن عصاره بود!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
بعد از اینکه عصاره سرد شد آن را از صافی رد می کنیم و 24 ساعت در یخچال می گذاریم. عصاره ژلاتینی بدست می آید که روی آن یک لایه ضخیم روغنی است.آن لایه روغنی را برمیداریم و دور میریزیم و در آخر عصاره ژلاتینی را در فریزر نگهداری می کنیم.
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۶
0
3
بوی بد آن را موقع عصاره گیری چکار کنیم
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۶
0
4
برای ازبین بردن بوی عصاره ،من هنگام پخت یک پیاز بزرگ را چهار قاچ از وسط میدهم طوری که پیاز از هم جدا نشود و دارچین و زردچوبه هم اضافه میکنم دراینصورت دیگه اصلا بوی بدی نداره .
پروا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۳
0
0
ابتدا تاسرقابلمه ای که استخوانها راریخته ام اب پرمیکنم چنجوش زدخالی کرده دواره میشورم پیازسرکه وچوب دارچین وهویج میریزم 2سه روزمیپزم بعدازصافی ردکرده وقتی بست چربی روشوبرمیدارم میجوشونم.درون شیشه ریخته
ژله هارم قطعه قطعه درون نایلون فریزرمیگزارم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار