مواد لازم:
3 عدد فیله مرغ
100 گرم پنیر گودا
100 گرم آرد سوخاری
100 گرم آرد
1 عدد تخممرغ
3 عدد قارچ
1 عدد نان همبرگر
1 عدد گوجه
3 عدد خیارشور
1 عدد پیاز
2 برگ کاهو
پودر سیر، پودر فلفل سیاه، نمک
طرز تهیه:
فیلهها را باید مثل شنیسل از وسط نصف کنید. درواقع یک فیله باید به دو برابر اندازه اولیه بدل شود. با گوشتکوب استیک، فیلهها را بكوبید، حواستان باشد له نشوند. به فیلهها پودر سیر، فلفل سیاه و نمک بزنید.
لبه دو تا از فیلهها را روی هم بگذارید و محل اتصال را با گوشتکوب بزنید تا به هم بچسبند. قارچ را خرد کنید و روی دو فیلهای که به هم چسباندید، بریزید. تقریبا به اندازه سه سانتیمتر در شش سانتیمتر. پنیر گودا را هم روی قارچ بریزید.
لبههای فیله سوم را آرد سفید بزنید. این کار باعث ميشود فیله شما به فیله دیگر بچسبد و در روغن از هم باز نشود. سپس فیله سوم را روی پنیر و قارچ بگذارید و لبههایش را آرام بکوبید.
لبههای فیله پایین را هم کمی آرد سفید بزنید و روی فیله رویی برگردانید. این بار نميتوانید فیله را بکوبید. برای چسبیدن، با کارد روی لبههای فيله را خط بیندازید. این کار باعث چسبیدن فیلهها به هم ميشود.
تخممرغ را بزنید و فیله را به آن آغشته کنید. سپس فیله را در آرد سوخاری بزنید. تمام سطح فیله باید پوشیده از آرد شود.
آشپزی مثبت