طرز تهیه جوجه کباب کشمیری
کد خبر: ۱۸۲۰۲
تاریخ انتشار: 2015 November 17    -    ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
ابتدا مرغ را به تکه های بزرگ برش بزنید و در ظرفی در دار بریزید. ادویه ها و ماست را اضافه کرده ، در ظرف را بسته و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا به اصطلاح استراحت کند.
مواد لازم براي 3 نفر

600 گرم مرغ بدون استخوان ( سینه یا فیله )
2 /1 ق چ پودر زیره سیاه
2 /1 ق چ پودر فلفل قرمز
2 /1 ق چ پودر فلفل سیاه
2 /1 ق چ پودر سیر
1 پیمانه ماست سفت و پرچرب

مواد لازم برای تهیه سس

1 عدد پیاز کوچک (ریز شود)
1 عدد فلفل دلمه ای متوسط (ریز شود)
2 ق س آب لیموی تازه
2 عدد هل سبز با پوست
4 عدد گوجه فرنگی (بدون پوست ریز شده)
100 گرم پنیر
3 ق س گشنیز خرد شده
2 /1 ق چ زیره سیاه
نمک و فلفل به مقدار کافی
 روغن به میزان لازم
3 عدد سیخ چوبی

طرز تهیه:

1   ابتدا مرغ را به تکه های بزرگ برش بزنید و در ظرفی در دار بریزید. ادویه ها و ماست را اضافه کرده ، در ظرف را بسته و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا به اصطلاح استراحت کند.

2  در تابه ای کمی روغن بریزید. پیاز و فلفل دلمه ای را در تابه ریخته، تفت دهید. هل را با پوست به مواد اضافه کرده و سپس گوجه فرنگی ، آب لیموی تازه  زیره سیاه و گشنیز را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید.

3 حالا حرارت را کم کنید تا جایی که آب گوجه فرنگی کم شده و به خورد مرغ برود. حرارت را خاموش کرده و مرغ ها را از داخل سس بیرون آورده و به سیخ بکشید. آنها را داخل تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنیدتا طلایی و پخته شود.

4 مرغ های پخته و سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر گذاشته، روی آن سس گوجه مانده در تابه را بریزید. در آخر پنیر ریز شده را به آن اضافه کنید. غذا آماده سرو  است.

آشپزی مثبت

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار