اختصاصی تابناک باتو؛ امروز در نظر داریم آموزش پخت گراتن سیب زمینی با پیاز کاراملی را برای شما قرار دهیم. برای آشنایی با مراحل پخت و مواد اولیه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی: 750 گرم
پیاز: 250 گرم
پنیر پیتزا (یا هر نوع پنیر دیگری که در اختیار داشتید): 250 گرم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: دو قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
خامهی آشپزی: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را به مدت بیست دقیقه، آب پز میکنیم. پس از سرد شدن سیبزمینیها، آنها را به شکل ورقهای، برش میدهیم. روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. پیاز خلالی خرد شده را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند.
شکر قهوهای را به همراه سرکهی بالزامیک به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا پیازها کاملا کاراملی شوند. ظرف مناسبی را برای قرار دادن در فر انتخاب کرده و کف آن را با نیمی از پیازهای کاراملی شده میپوشانیم.
نیمی از سیبزمینیهای ورقه ورقه شده را روی پیازها میچینیم. نیمی از پنیر رنده شده را به همراه نمک و فلفل و نیمی از خامهی آشپزی، روی سیبزمینیها میریزیم. بقیهی مواد را به همان ترتیب قبل، اضافه میکنیم. فر را با دمای 180 درجه روشن کرده و ظرف را به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار میدهیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: supermama