بایدها و نبایدهای پخت گوشت
کد خبر: ۱۸۰۵۸۹
تاریخ انتشار: 2020 May 28    -    ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰
برای پیشگیری از ویروس کرونا روش پخت گوشت باید به صورت آب پز و بخار پز باشد.

عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص مصرف گوشت های نیم پز هشدار داد و گفت: با توجه به این که در برخی روش ها درجه حرارت در عمق گوشت ممکن است به میزان لازم برای از بین بردن کرونا ویروس و دیگر عوامل بیماری زا نرسد، در شرایط فعلی بهتر است از مصرف غذاهای کبابی و گریل شده اجتناب و از غذاهای آب پز و بخارپز استفاده شود.

بایدها و نبایدهای پخت گوشت

دکترمحمدحسن انتظاری با تأکید بر اینکه انواع گوشت،مرغ ،ماهی و میگو و تخم مرغ باید به طور کامل پخته شود، افزود: دمای داخلی ایمن برای پخت گوشت 70 درجه سانتی‌گراد است.
متخصص تغذیه ورژیم درمانی ادامه داد : غذاهای پخته‌ای که در یخچال نگهداری می‌شوند برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند به گونه‌ای که همه جای آن حدود70 درجه سانتیگراد حرارت ببیند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار