بازگشایی رستوران‌ها مشروط شد
کد خبر: ۱۸۰۳۴۲
تاریخ انتشار: 2020 May 25    -    ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
رئیس اتحادیه رستوران‌داران از آغاز فعالیت رستوران‌ها بعد از عید سعید فطر خبر داد و گفت: این اتفاق مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان است.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران از آغاز فعالیت رستوران‌ها بعد از عید سعید فطر خبر داد و گفت: این اتفاق مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان است.

علی اصغر میرابراهیمی با اعلام خبر بازگشایی رستوران‌ها بعد از عید سعید فطر گفت: تمامی رستوران‌هایی که از وزارت بهداشت کد رهگیری دریافت کرده‌اند، می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند.

وی ادامه داد: توجه شود که فعالیت این رستوران‌ها مشروط بر استفاده از 50 درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان و رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌های اجتماعی در مشتریان است. همچنین آشپزها و تمامی کارکنان ملزم به استفاده از دستکش، ماسک و سفره‌های یک بار مصرف در میزهای سرو بوده و ظروف مورد استفاده نیز باید به طور مرتب شستشو و ضد عفونی شود.

همچنین خسرو ابراهیمی‌نیا رئیس اتحادیه تالارداران از ادامه تعطیلی این صنف خبر داد و گفت: کماکان در تعطیلی و بلاتکلیفی به سر می‌بریم و منتظر تصمیمات اتاق اصناف هستیم.

ایلنا

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار