اختصاصی تابناک باتو؛ شاورما به گوشت و مرغی گفته میشود که با ادویهی مخصوص، مزهدار شده و گریل یا سرخ شود. این غذا در کشورهای عربی به ویژه لبنان، طرفداران خاص خود را دارد. امروز تصمیم داریم برای شما روش تهیهی شاورمای مرغ در فر را آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ (نواری خرد شده): یک کیلو
سرکهی سفید: نصف پیمانه
روغن زیتون: یک پیمانه
سیر رنده شده: 4 حبه
آب لیموی تازه: یک چهارم پیمانه
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
ادویهی شاورما (در بازار موجود است): یک قاشق غذاخوری
روغن: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سرکه را به همراه روغن زیتون، سیر، آب لیموی تازه، نمک و فلفل و ادویهی شاورما، در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
وقتی سس ما کاملا مخلوط شد، آن را روی تکههای مرغ ریخته و کاملا مرغها را به سس، آغشته میکنیم.
در ظرف را با یک کیسهی نایلون پوشانده و آن را به مدت یک شب داخل یخچال قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، ظرف را از یخچال خارج کرده، فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
سینی فر را با روغن چرب کرده و تکههای مرغ را داخل آن میچینیم.
سینی را داخل فر قرار داده و اجازه میدهیم تا تکههای مرغ برشته شوند.
شاورمای مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و به تنهایی یا به همراه نان یا برنج، سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha