غذاهای عجیب در کتاب های آشپزی‌ ۱۹۵۰ میلادی
کد خبر: ۱۷۵۴۶۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2020 April 05    -    ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
 اگر کتابهای آشپزی قدیمی از مادربزرگتان دارید که به احتمال زیاد از مادرتان به ارث برده اید، ممکن است از برخی از مواد غذایی موجود در فهرست کتاب تعجب کنید. انواع غذاهای عجیب و غریب در گذشته بسیار پرطرفدار بوده و در مناسبت‌های مختلف تهیه می‌شده و امروز بسیار عجیب و غریب به نظر می رسند.

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بوداختصاصی«تابناک با تو»؛ اگر کتابهای آشپزی قدیمی از مادربزرگتان دارید که به احتمال زیاد از مادرتان به ارث برده اید، ممکن است از برخی از مواد غذایی موجود در فهرست کتاب تعجب کنید. انواع غذاهای عجیب و غریب در گذشته بسیار پرطرفدار بوده و در مناسبت‌های مختلف تهیه می‌شده و امروز بسیار عجیب و غریب به نظر می رسند.

انواع غذاهای عجیب و غریب از گذشته

۱. ژله‌ی سبزیجات و ماهی
یک غذای عجیب و غریب در اواسط قرن گذشته و یکی از غذاهای مورد علاقه‌ی آمریکایی ها در طول کریسمس بود.

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

 ۲. گوشت با خامه
آیا تا به حال تصور کرده اید که گوشت را با خامه برای تزئین شیرینی سرو کنید؟!

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

۳. گوجه فرنگی ژله‌ای (ژله گوجه‌فرنگی)
یک غذای محبوب قدیمی، ژله ای سرخ بود که از گوجه فرنگی و ژلاتین تهیه می‌شد!

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

۴. پای پرتقال با پنیر
ظرفی از پودر پرتقال مخلوط شده با پنیر خامه‌ای بود. وجود پرتقال در یک کرم خامه ای کمی برای امروز عجیب به نظر می رسد!

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

۵. سالاد شمع
سالاد میوه ای که از شمع های شکل موز و میوه های ستاره ای با تمشک تهیه می شد. ممکن است خوشمزه باشد اما طرز ارائه‌ی آن عجیب است! این دسر در کریسمس محبوب بوده است.

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

۶. سالاد پنیر و لیمو
این ظرف بسیاری از مواد تشکیل دهنده که نباید با هم ترکیب شوند را کنار هم قرار داده است! به عنوان مثال، غذای دریایی را با پنیر و لیمو و مایونز در کنار هم قرار داده و شبیه ژله ای تزئین شده با غذاهای دریایی سرو می شود.

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

۷. پای تن و ژله
به نظر می‌رسد مردم در گذشته فکر می‌کردند ژله پایه مهمانی‌های لاکچری است. بار دیگر، غذاهای دریایی در این ظرف با ژله ملاقات می‌کنند، اجتماع نقیضین در یک ظرف!

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود


۸. سالاد کیک میوه ای منجمد
این ظرف منجمد شده است به طوری که می‌تواند هنگام خوردن دندان های شما را بشکند!

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

۹. ظرف گوشت و موز با سس هولاندایز
نیازی به فکر کردن عمیق ندارد، و کاملاً مشخص است که ترکیب موز با سس هولاندایز افتضاح است، چه برسد به این که با گوشت سرو شود!

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود 


۱۰. کیک آناناس معکوس
فقط یک کیک معمولی، اما با یک روش آماده سازی متفاوت که برخلاف کیک آناناس که این روزها تهیه می شود، برعکس شده است.

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

۱۱. نان سالاد سیب زمینی
غذای دیگری که به اواسط قرن گذشته برمی‌گردد و در مناسبت های شاد سرو می شد. سالاد سیب زمینی به شکل یک نان  تهیه و با سبزیجات به شکل گل رز تزئین میشد. ممکن است طعم خوبی داشته باشد اما این روزها برای کسی جذاب نیست.

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

 ۱۲. سالاد پنیر منجمد
ما خوشحالیم که دهه ۵۰ به پایان رسیده است. چه کسی می خواست پنیر یخ زده را به هر حال بخورد ؟!

غذاهای عجیبی که در دهه ۵۰ قرن بیستم مُد بود

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
0
3
احتمالاً نسلهای بعدی ژله-بستنی و تن ماهی-قارچ را به این لیست اضافه خواهند کرد.
ناشناس
|
Canada
|
۰۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
0
0
شماره 11 همون سالاد الویه خودمونه. کجاش عجیبه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار