اینفوگرافیک/ ۸ توصیه‌ تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۷۵۱۵۳
تاریخ انتشار: 2020 March 30    -    ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۵
bato-adv
bato-adv
دکتر کورش صمدپور با انتشار مطلبی ۸ توصیه ساده و مهم برای پیشگیری از بیماری کرونا ارایه کرد.

اکثر پزشکان تاکید دارند که برای مقابله با ویروس کرونا باید سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد و بهترین راه برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن تغذیه مناسب است.

دکتر کورش صمدپور، متخصص تغذیه در مطلبی توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از بیماری کرونا ارائه کرد که در ادامه آمده است:

«کمبود دریافت غذایی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین C، D و E احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های تنفسی و کرونا را افزایش می‌دهد».

1- مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی‌ها (به جز سبزی‌های نشاسته‌ای) و حداقل 2 واحد میوه

2- اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین

3- خودداری از مصرف غذاهایی که کامل پخته نمی‌شود مانند تخم‌مرغ عسلی

4- مصرف هویج و کدو حلوایی در مصرف روزانه

5- مصرف پیاز به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا

6- استفاده از منابع پروتئین روزانه مانند حبوبات یا تخم‌مرغ

7- خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن

8- مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه

اینفوگرافیک/ ۸ توصیه‌ تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv