ساج کباب، خوشمزه ای از آذربایجان
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۷۵۰۴۰
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: 2020 March 29    -    ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
ساج کباب یکی از انواع غذا‌های محلی استان آذربایجان ایران می‌باشد. این غذا در آذربایجان غربی و شرقی به نام ساج قورما نیز معروف می‌باشد. غذا‌های سنتی و محلی هر شهر ایران از جمله غذا‌های خوشمزه و لذیذی است که در میان سایر مردم شهر‌های دیگر نیز بسیار پرطرفدار و معروف می‌باشد. این غذا جزو غذا‌های معروف در رستوران‌ها می‌باشد که به تمام گردشگران نیز پیشنهاد می‌شود.

ساج کباب، خوشمزه ای از آذربایجان«تابناک باتو» ساج کباب یکی از انواع غذا‌های محلی استان آذربایجان ایران می‌باشد. این غذا در آذربایجان غربی و شرقی به نام ساج قورما نیز معروف می‌باشد. غذا‌های سنتی و محلی هر شهر ایران از جمله غذا‌های خوشمزه و لذیذی است که در میان سایر مردم شهر‌های دیگر نیز بسیار پرطرفدار و معروف می‌باشد. این غذا جزو غذا‌های معروف در رستوران‌ها می‌باشد که به تمام گردشگران نیز پیشنهاد می‌شود.

ساج کباب، این غذای لذیذ و معروف آذربایجان با گوشت گوسفند طبخ می‌شود که البته طعم و مزه لذیذ غذا نیز به همین خاطر است. علاوه بر طعم و مزه عالی این غذا، مغذی و سالم بودن آن را نیز نباید فراموش کنید. معمولا به دلیل کالری بالا و مواد معدنی موجود در این غذا بهتر است که به عنوان وعده غذایی ناهار سرو شود. اما اگر قصد دارید که برای مهمانی و دورهمی‌های خانوادگی این غذا را درست کنید بهتر است که همراه دسر و پیش غذایی سبک و کم کالری سرو شود.

ساج کباب، خوشمزه ای از آذربایجان

از دیگر انواع غذا‌های محلی استان آذربایجان می‌توان به آبگوشت کشک، کوکو لوبیا سبز، دلمه کلم برگ، دلمه برگ مو، اریح کته سی، خورش لوبیا سفید و کوکو مرغ اشاره کرد.
مواد لازم

گوشت گوسفند: ۱ کیلو
پیاز متوسط: ۳ عدد
ماست: ۵ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
نان لواش: ۱ عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا گوشت‌ها را خرد کنید و به همراه یک عدد پیاز و مقداری آب در قابلمه بگذارید تا بپزد.

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و پیاز‌ها را سرخ کنید.

سپس گوشت پخته شده را با ادویه‌ها به مواد ماهی تابه اضافه و کمی تفت دهید.

سپس مواد را در ظرفی جدا بریزید و نان لواش خرد شده را در داخل ماهی تابه کمی سرخ کنید.

نان‌ها را در یک ظرف گود بریزید و کمی از آب گوشت را به ظرف اضافه کنید.

ماست و سیر خرد شده را مخلوط و بر روی ظرف بریزید.

حالا مواد گوشت را نیز در ظرف بریزید و میل کنید.

غذالند

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۶۴
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
3
4
گوشتها با ماست نباید خورده شوند.
ناشناس
|
Latvia
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
3
4
اصلا از نظر علمی چنین چیزی ثابت نشده,اینکه گوشت رو نباید با ماست خورد جزو باورهای غلط ما هست و هیچ جا حتی یک مقاله راجع به این مسئله نوشته نشده.
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
0
3
خوش بحال اربابا که از این غذاها میتونن بخورن
آشنا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۵
0
1
اسم اصلی این غذا قه لی سئل است در زبان کردی یعنی بریان ساج . بعد از آماده شدن غذا نان را اول با ماست -سیر آغشته میکنند بعد با همان نان آغشته به ماست -سیر یک تکه گوشت بریان بر میدارند و میخورند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
0
0
تو قابلمه هم کبابش کنی همین میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv