شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن است؟
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۷۴۷۹۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2020 March 26    -    ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
bato-adv
bato-adv
رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران گفت که عسل طبیعی بعد از چندماه شکرک می‌زند و عسلی که شکرک نزند حتما به آن مواد نگهدارنده اضافه شده است.

عبدالرضا بیگناه در پاسخ به اینکه آیا شکرک زدن عسل نشان دهنده نامرغوب بودن عسل است یا خیر گفت: به دلیل اینکه عسل را نمی‌شناسیم تصور می‌کنیم هر زمان که عسل شکرک زد پس تقلبی است، در حالی که این تفکر کاملا اشتباه است و شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن نیست بلکه اتفاقا برعکس است، یعنی عسل طبیعی و خالص بعد از چندماه شکرک می‌زند و عسلی که شکرک نزند حتما به آن مواد نگهدارنده اضافه شده است.

 شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن است؟

وی با بیان اینکه عسل ماندگاری بالایی دارد، گفت:هرچه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک می‌زند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق می‌افتد.

رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه سالانه حدود ۸۵هزارتن عسل در کشور تولید و حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ تن صادر می‌شود، اظهار کرد: استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، مازندران و فارس بیشترین تولیدات عسل را دارند.

وی در پاسخ به این سوال که چطور می‌توان عسل با کیفیت را از عسل بی کیفیت تشخیص داد، گفت: شرکت‌های بزرگ ثبت شده که بسته بندی عسل را انجام می‌دهند مسئول فنی آزمایشگاه دارند و کیفیت عسل تولید شده را بررسی می‌کنند. از طرفی سازمان‌های مربوطه، چون سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو نیز نظارت مستقیم بر این شرکت‌ها دارند و اگر این شرکت‌ها مرتکب تخلفی شوند توسط تعزیرات جریمه خواهند شد؛ بنابراین شرکت‌های معتبر و ثبت شده عسل با کیفیت دست مردم می‌دهند.

به گفته او، گاهی مردم عسل را از افراد متفرقه و بدون هیچ نام یا لیبلی خریداری می‌کنند که سرشان نیز کلاه می‌رود.

رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران با اشاره به اینکه آب و هوا و میزان رطوبت، تنوع گیاهی، نوع منطقه (کوهستانی، دشت و...) و رنگ گل کیفیت عسل را تعیین می‌کنند و برای شناخت نوع و کیفیت عسل باید با اقلیم مناطق آشنا بود، گفت:مواد اولیه عسل گل است و حدود ۲هزارگونه گل در کشور داریم و همین امر باعث می‌شود تنوع عسل نیز در کشور بالا رود که از انواع عسل نیز می‌توان به عسل گون، کنار، شبدر، کاکوتی، یونجه، آویشن و.. اشاره کرد.

وی اضافه کرد: افراد می‌توانند براساس ذائقه شان عسل مورد نظر را تهیه کنند و شرکت‌های بسته بندی نیز معمولا مشخصات عسل را بر روی بسته ذکر می‌کنند تا افراد با آگاهی از محتویات آن، نسبت به خرید عسل اقدام کنند.

بیگناه در پایان گفت: قیمت عسل معمولی کیلویی ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان و عسل مرغوب کیلویی حدودا ۱۲۰هزار تومان است.

منبع: ایسنا

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
|
Germany
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۷
0
5
این دیگه چه نوع اطلاع رسانی و دلیل آوردن برای شناخت و تشخیص عسل اصل از تقلبی است؟؟؟ فقط ارجاع به کارخانه و لیبل؟؟؟ سطح دانش در مورد تخصص خود اینقدر پایین!؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۷
1
2
عسل خالص بسته به نوع گیاهی گه زنبور شیره ان را تبدیل به عسل کرده در دمای معمولی یخچال بعد از دو ساعت تا چند ماه رس میبندد
رس در دست و میان دو انگشت حالتی شبیه به موم دارد در حالی که شکرک مانند شکر متبلور و برنده است
عسلی که شکرک بزند تقلبی است
عسل طبیعی خالص را میتوان با یک ازمایش ساده تا حدودی تشخیص داد انرا با اب دهان مخلوط کنید و ان اب را قورت دهید گلویتان باید به سوزش بیفتد
ضمنا عسل طبیعی قیمتی بالاتر از 100 هزار تومان دارد
علت ان هم هزینه حمل و نقل کندوها وداروهای مختلف ووو است
بقیه عسلهای ارزان با ترکیب دمنوش های مختلف و شکر و شیره انگور و مانند انها و تغذیه مصنوعی زنبورها با این معجونها تهیه شده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۸
0
1
رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران اومده این همه توضیح داده که شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن نیست.
اونوقت شما نظر گذاشتی: "عسلی که شکرک بزند تقلبی است " !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۸
0
1
دوست عزیز ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۸
نوشته این دوست را درست نخواندی بین رس بستن عسل که عوام به ان شکرک میگویند و شکرک زدن عسل تفاوت است که این بنده خدا توضیح داده مجددا بخوان
عسل خالص بسته به نوع گیاهی گه زنبور شیره ان را تبدیل به عسل کرده در دمای معمولی یخچال بعد از دو ساعت تا چند ماه رس میبندد
رس در دست و میان دو انگشت حالتی شبیه به موم دارد در حالی که شکرک مانند شکر متبلور و برنده است
عسلی که شکرک بزند تقلبی است
تفوت بین رس بستن عسل و شکرک در همین است
عامه مردم این تفاوت را تشخیص نمیدهند
ریس انجمن زنبورداران هم مقصودش رس بستن است که عموم مردم میگویند شکرک
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv