اگر جزو افرادی هستید که آجیل شب عید خریداری کرده و نگران شیوع ویروس کرونا از طریق آجیل هستید بنا بر گفته رئیس اتحادیه اجیل و خشکبار میتوانید برای رفع این نگرانی آنها را در خانه حرارت دهید. به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت میتوانند این کار را انجام دهند.
به گزارش «تابناک با تو»؛ اگر جزو افرادی هستید که آجیل شب عید خریداری کرده و نگران شیوع ویروس کرونا از طریق آجیل هستید بنا بر گفته رئیس اتحادیه اجیل و خشکبار میتوانید برای رفع این نگرانی آنها را در خانه حرارت دهید.
مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازهها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.
به کارگاههای فرآوری آجیل نیزاعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفشهای متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سالهای قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری میکردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.
همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده میشوند و در این دما ویروسی باقی نمیماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت میتواند با استفاده از مایکرویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.
به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت میتوانند این کار را انجام دهند.
منبع: ایسنا
فکر کنم دستور میدادی آجیل فقط بسته بندی شده با وزنهای مختلف بفروشن خیلی بهتر بود.