طرز تهیه پیاز کاراملی
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۷۲۰۸۶
تاریخ انتشار: 2020 February 27    -    ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاغد و موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد.

طرز تهیه پیاز کاراملی«تابناک باتو» برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاغد و موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد.

پیاز‌های کاراملی به ویژه در سوپ، تارت، پیتزا یا حتی دیپ پیاز عالی هستند. برای اینکه همه فوت و فن و اصول کاراملی کردن پیاز را یاد بگیرید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیاز کاراملی

مواد لازم (میزان آن به خودتان بستگی دارد)

چندین عدد پیاز متوسط (سفید، قرمز یا زرد)
روغن زیتون
کره (اختیاری)
نمک
شکر (اختیاری)
سرکه بالزامیک (اختیاری)

طرز تهیه

۱. قسمت بالای پیاز را برش دهید و جدا کنید. آن را از وسط نصف کنید و طرف صاف آن را روی تخته قرار دهید؛ و با چاقوی تیز، آن را به صورت خلال‌های باریک و یکدست، برش دهید. در انتها، قسمت ریشه پیاز را جدا و خلال‌ها را پرپرکنید تا لایه‌های پیاز از هم جدا شوند.

۲. تابه‌ای با دیواره بلند انتخاب کنید. کف آن روغن زیتون و کره بریزید (برای هر یک عدد پیاز، یک قاشق چایخوری کافی است). تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کمی داغ شود. سپس خلال‌های پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا همه سطح پیاز‌ها با روغن پوشیده شوند.

۳. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه به آرامی سرخ شوند. پس از ۱۰ دقیقه کمی نمک و در صورت تمایل مقدار کمی شکر اضافه کنید و هم بزنید.

۴. اگر می‌خواهید پیاز‌ها خشک و برشته نشوند، یک مقدار خیلی کم آب به تابه اضافه کنید.

۵. سپس پیاز‌ها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بگذارید تا نرم و کاراملی شوند. در این فاصله چند بار آن‌ها را هم بزنید تا همه به طور یکدست طلایی شوند.

۶. شاید پس از ۲۰ دقیقه اولیه لازم باشد روغن بیشتری به تابه اضافه کنید.

۷. پس از اینکه رنگ پیاز‌ها تغییر کرد، با قاشق فلزی دایم آن را هم بزنید تا یکدست سرخ و از سوختن پیاز‌ها پیشگیری شود.

۸. اگر دوست داشته باشید طعم خوبی به پیاز‌ها بدهید، در انتهای پخت کمی سرکه بالزامیک به آن اضافه کنید.

۹. پیاز کاراملی را می‌توانید چندین روز در یخچال در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

برترین ها

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv