مافین کدوحلوایی، لذیذ و متفاوت
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۷۱۲۱۶
تاریخ انتشار: 2020 February 19    -    ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
مافین، یک نوع نان یا کیک نیمه شیرین است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یکی از انواع مافین‌ها را به شما آموزش دهیم؛ مافین کدوحلوایی. برای آشنایی با روش تهیه‌ و مواد اولیه‌ی مافین کدوحلوایی، با ما همراه باشید.

مافین کدوحلوایی، لذیذ و متفاوتاختصاصی تابناک باتو؛ مافین، یک نوع نان یا کیک نیمه شیرین است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یکی از انواع مافین‌ها را به شما آموزش دهیم؛ مافین کدوحلوایی. برای آشنایی با روش تهیه‌ و مواد اولیه‌ی مافین کدوحلوایی، با ما همراه باشید.

 

مافین کدوحلوایی، لذیذ و متفاوت

مواد لازم:

آرد: یک و نیم پیمانه
کدوحلوایی پخته و له شده: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
روغن: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد بزرگ
دارچین: دو قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: سه چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پیش از شروع به کار، فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، روشن می‌کنیم.
در ظرفی بزرگ، آرد، دارچین، جوش شیرین، نمک و بکینگ پودر را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه، تخم مرغ را به همراه شکر، روغن و وانیل، ریخته و با هم‌زن، به مدت پنج دقیقه، خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
کدوحلوایی پخته و له شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.
مخلوط آرد را کم کم به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.
کاغذهای کاپ کیک را در سینی فر چیده و مواد مافین را داخل آنها می‌ریزیم.
سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: supermama

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv