این یخچال پس از دفن شدن در داخل زمین، همواره دمایی بین ۱۰ تا ۱۲ درجه سلسیوس خواهد داشت که حتی امکان نگهداری و تولید مواردی مانند سبزیجات، نوشیدنی یا پنیر را هم به مالک آن میدهد. جنس این یخچال از پلی استر لمینت کاری شده سبک است که در برابر نفوذ ریشههای درختان و گیاهان نیز مقاوم است.
ما داریم معماری اصیل ایرانی را نابود می کنیم، اونها با بهینه سازی و استفاده از تکنولوژی های روز احیاش می کنند
گوشت یک بره را کاملا می پختند و شکمبه اون گوسفند را سالم می پختند و بعد باد می کردند و تمام گوشتها را می کردند داخلش و سرش را می بستند. اونو جای سرد نگه می داشتند و هر وقت لازم بود یک تکه از اونو می بردیم می خوردیم. بهش می گفتیم قورمه. خیلی هم خوش مزه بود.
کی اول تجاریش کرده؟
تفاوت همين جاست مهم اينه كه داشته هات بدرد بخورن و كاربرد داشته باشن و كاربردشون مستندات دفاعياتت باشه نه اينكه عين يه طوطي دست آموز هي بگيم
مگه چي قبلا مي دونستيم وجود داشته و...