نان اسفناج، عصرانه ای لذیذ
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۶۹۲۷۰
تاریخ انتشار: 2020 January 29    -    ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
نان اسفناج را می‌توانید به عنوان عصرانه یا صبحانه استفاده کنید. این نان به دلیل استفاده از اسفناج دارای خواص فراوانی می‌باشد. خواص این نان بسیار زیاد است که نمی‌توان از آن سرباز زد. نان اسفناج دارای بافتی نرم و سبک می‌باشد که افراد در تمام سن می‌توانند از آن استفاده کنند. برای تهیه این نان شما به موادی همچون شیر، اسفناج، خمیر مایه، نمک، شکر، کره و آرد نیاز دارید.

نان اسفناج، عصرانه ای لذیذ«تابناک باتو» نان اسفناج را می‌توانید به عنوان عصرانه یا صبحانه استفاده کنید. این نان به دلیل استفاده از اسفناج دارای خواص فراوانی می‌باشد. خواص این نان بسیار زیاد است که نمی‌توان از آن سرباز زد. نان اسفناج دارای بافتی نرم و سبک می‌باشد که افراد در تمام سن می‌توانند از آن استفاده کنند.

شاید یکی از مواردی که افراد مسن از آن ناراحت می‌باشند این است که نان‌هایی که از نانوایی خریداری می‌کنند باب دندان آن‌ها نیست و نمی‌توانند به راحتی آن را بجوند، ولی نان اسفناج اینگونه نیست و به دلیل بافت نرم و سبکش مورد پسنده آن‌ها نیز قرار می‌گیرد. برای تهیه این نان شما به موادی همچون شیر، اسفناج، خمیر مایه، نمک، شکر، کره و آرد نیاز دارید. مواد اولیه‌ی این غذا بسیار کم خرج و پر خاصیت می‌باشد. اگر می‌خواهید برای خانواده‌ی خود غذایی تهیه کنید که در کنار طعم عالی آن خاصیت نیز داشته باشد از این نان استفاده کنید. همانطور که می‌دانید اسفناج دارای آهن فراوانی می‌باشد که به بیشتر مردم خوردن آن توصیه شده است.

نان اسفناج، عصرانه ای لذیذ

عنصر آهن یکی از مواد مورد نیاز بدن می‌باشد که باید تامین شود و منبع آن می‌تواند اسفناج باشد که کاملا طبیعی و قابل هضم است. اسفناج جزو سبزی‌هایی است که در ایران به وفور از آن استفاده می‌شود. این سبزی یکی از سبزی‌های پرخاصیت می‌باشد که در غذا‌های ایرانی‌ها همچون آش و قورمه سبزی نیز استفاده می‌شود. حتی به عنوان عنصر اصلی بعضی از غذا‌ها شناخته شده است. رول پنیر و کنجد، بورک، نان پیاز و کلانه … از دیگر نان‌هایی است که می‌توان به راحتی آن‌ها را تهیه نمود.

مواد لازم

آب: ۲ لیوان
شیر: ۱ لیوان
خمیر مایه خشک فوری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق مرباخوری
شکر: ۱ قاشق مرباخوری
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ کیلو گرم
کره دمای محیط برای ورز دوم خمیر: ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج بخار پز: ۲۵۰ گرم
وانیل:به مقدار لازم
پودر هل: یک قاشق چایخوری

نان اسفناج، عصرانه ای لذیذ

مراحل پخت

آب، خمیر مایه و شکر را باهم مخلوط کنید.

۱۵ دقیقه به آن زمان بدهید تا پف کند. (اجازه دهید خمیر استراحت کند).

شیر، نمک و کره را نیز اضافه کنید.

سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید.

حال باید روی خمیر را بپوشانید و مجدد یک ساعت به آن استراحت بدید.

اسفناج‌ها را به آب جوش اضافه کنید، به مدت ۳ دقیقه باید داخل آب بماند.

اسفناج‌ها را آبکش کنید و داخل آب یخ بگذارید.

سپس اسفناج‌ها را میکس کنید تا کاملا پوره شوند.

بعد از آماده شدن خمیر کره را روی آن بمالید و ورز دهید.

حال خمیر را با اسفناج مخلوط کنید.

دوباره باید به خمیر نان اسفناج نیم ساعت استراحت بدهید.

فر را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود و یک ظرف آب داخل فر قرار دهید.

روی خمیر را می‌توانید با زرده تخم مرغ و کمی خامه صبحانه رومال کنید.

نان را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی رنگ شود.

غذالند

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv