در « مواردی » از دستمال کاغذی یا کاغذهای نازک در سرشیر،ماست و شیر استفاده میشود تا با حفظ ظاهر و ایجاد ضخامت و انسجام در مواد لبنی، مشتریان زیادی به مصرف آن ترغیب شوند
مواد سلولزی موجود در کاغذ و دستمال کاغذی به هیچ عنوان قابلیت هضم را نداشته و جذب بدن نمیشود بنابراین مشکلات گوارشی ناشی از مصرف این گونه مواد جبران ناپذیر بوده و میتواند منجر به بروز انواع سرطانها و تومور در بدن شود !
چرا نسنجیده یه حرفو میزنید چطور میشه دستمالو روی ماست گذاشت و بافتش حفظ بشه ؟؟؟ ذهن ملت همینجوری درگیر هست شما داغونش نکنید ، بنده به عنوان فعال تولید لبنیات عرض میکنم این چیزی که شما میفرمایید امکان نداره
شیر خام دارای میلیون ها میکروارگانیزم (میکروبهای مفید ومضر)است .زمانیکه شیر جوشیده میشود یا در حرارت پاسوریزه ، عمده این میکروبها از بین می رود.
شیر خام دام داریها یا شیر محلی چنانچه برای مصرف یا برای تولید ماست ،آنرا می جوشانند وپس از سرد شدن روی آن لایه ای از چربی همراه با اجساد میلیون ها میکروارگانیزم موجود ،روی شیرایجاد میشود.
متاسفانه بعلت عدم رعایت بهداشت در بعضی از دام داری ها در ایران،تعداد میکروارگانیزم در شیر خام بالای 100میلیون درسی سی مشاهده شده است ، که می بایست حد اکثردو میلیون باشد.
بنابراین آنچه که ذکر شده لایه روی ماست مواد سلولزی است صحیح نبوده بلکه چربی واجساد میکروارگانیزم ها است که بهتر است مصرف نشود.
البته که این دنیاهم باید برخورد بشه
شیر خام دام داریها یا شیر محلی چنانچه برای مصرف یا برای تولید ماست ،آنرا می جوشانند وپس از سرد شدن روی آن لایه ای از چربی همراه با اجساد میلیون ها میکروارگانیزم موجود ،روی شیرایجاد میشود.
متاسفانه بعلت عدم رعایت بهداشت در بعضی از دام داری ها در ایران،تعداد میکروارگانیزم در شیر خام بالای 100میلیون درسی سی مشاهده شده است ، که می بایست حد اکثردو میلیون باشد.
بنابراین آنچه که ذکر شده لایه روی ماست مواد سلولزی است صحیح نبوده بلکه چربی واجساد میکروارگانیزم ها است که بهتر است مصرف نشود.
و خشك كردم دستمال كاغذي بود
یه بار توی ماست چند روز باشه بعد تو در بیاری بشوری خشک کنی آخه مگه مجبوری دروغ بگی