طرز تهیه خورش بامیه مجلسی با کلیه نکات و ترفندها
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۶۸۰۱۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2020 January 17    -    ۲۷ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
با تهیه خورش بامیه از خواص این سبزی ارزشمند بهره‌مند شوید. بامیه یکی از سبزیجات پر خاصیت و سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که امکان ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و دیابت را کاهش می‌دهد. بامیه کبد را سم زدایی و پاکسازی کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

طرز تهیه خورش بامیه مجلسی با کلیه نکات و ترفندها«تابناک باتو» با تهیه خورش بامیه از خواص این سبزی ارزشمند بهره‌مند شوید. بامیه یکی از سبزیجات پر خاصیت و سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که امکان ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و دیابت را کاهش می‌دهد. بامیه کبد را سم زدایی و پاکسازی کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هم چنین از پوکی استخوان جلوگیری کرده و به سلامت پوست و مو کمک می‌کند. در ادامه با دستور پخت چند نوع خورش بامیه آشنا خواهید شد.

طرز تهیه خورش بامیه مجلسی با کلیه نکات و ترفندها

انتخاب و آماده کردن بامیه برای پخت

بامیه‌های ریز‌تر و جوان‌تر که رنگ سبز دارند را خریداری نمایید.

بامیه لکه‌های سیاه یا قهوه‌ای نداشته باشد.

بامیه‌هایی انتخاب کنید که خشک نباشند و اگر نوک آن را در دست دو تکه کنید کاملاً شکننده باشد.

کمی دم آن را بگیرید، مراقب باشید داخل بامیه پیدا نشود که باعث لزج شدن خورش می‌شود.

بامیه‌ها را داخل آب ریخته و رویش کمی نمک بریزید. آرام چنگ بزنید. بگذارید نیم ساعت در آب نمک بماند تا به خوبی شسته شود.

بعد از نیم ساعت آبش را عوض کرده و بگذارید یک ربع در آب بماند، سپس آبکشی کنید.

اگر بامیه را فریز کرده اید، نیم ساعت قبل از شروع پخت، از فریزر خارج کنید تا از حالت یخ زدگی خارج شود.

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه جنوبی
گوشت خورشی ۴۰۰ گرم
بامیه ۷۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ۶۰۰ گرم
تمبر هندی نصف بسته
پیاز دو عدد بزرگ
سیر یک بوته کوچک
روغن به میزان لازم
نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان دلخواه
فلفل دلمه‌ای خرد شده برای تزیین به میزان دلخواه
آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۹۰ دقیقه
مجموع زمان پخت: ۱۰۰ دقیقه

طرز تهیه خورش بامیه مجلسی با کلیه نکات و ترفندها

طرز تهیه خورش بامیه جنوبی با گوشت لقمه

ابتدا پیاز‌ها را خرد کرده و با گوشت خوب تفت دهید. سپس ادویه جات را اضافه کرده و تفت دهید.

روی گوشت به میزان کافی آب سرد ریخته و بگذارید خوب بپزد.

تمبر هندی را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید خوب خیس بخورد.

سیر را پوست کنده و رنده کنید. سپس در کمی روغن تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را روی سیر بریزید و بگذارید آبش کشیده شده و تفت بخورد.

بامیه‌ها را پاک کنید. کمی چوب ساقه آن را بگیرید.

نکته: دقت کنید ساقه را از ته نگیرید که خورش لزج می‌شود.

مخلوط تمر هندی و آب را از صافی رد کنید.

گوشت که پخته شد، بامیه، تمبر و گوجه را به آن اضافه کنید.

نمک بزنید و بگذارید خورش به خوبی جا بیفتد.

نکات مهم در تهیه خورش بامیه

هم زدن زیاد میتونه باعث وا رفتن بامیه‌ها بشه. پس زیاد هم نزنید. با گرفتن دسته‌های ظرف و تکان دادن آن بامیه‌ها را زیر و رو کنید.

کم بودن آب خورشت و دایم آب اضافه کردن باعث از ریخت و قیافه افتادن خورشت می‌شود.

شعله زیر خورش را زیاد نکنید که بامیه‌ها وارفته و خورش لزج می‌شود. بگذارید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.

می‌توانید بامیه‌ها را قبل اضافه کردن به گوشت، کمی تفت دهید.

می‌توانید به جای تمبر هندی از لیمو عمانی، آبلیمو یا آبغوره یا دانه‌های غوره برای مزه ار کردن خورش استفاده کنید.

برخی خورشت بامیه را با لپه تهیه می‌کنند که به آن خورش قیمه بامیه می‌گویند.

ساقه بامیه را هیچ وقت از ته نکنید، چون باعث لزج شدن خورشت شما می‌شود.

ماهیچه گوساله یا گوسفند برای این خورش عالی است.

اگر گوشت قرمز دوست نداشته، یا رژیم دارید، می‌توانید از گوشت مرغ استفاده کنید.

برای خوش طعم‌تر شدن خورش استاک گوشت یا آب قلم به آن اضافه کنید.

به جای گوجه فرنگی می‌توانید از یک تا دو قاشق رب گوجه هم استفاده کنید.

می‌توانید گوجه‌ها را همراه پیاز و گوشت تفت دهید.

در صورت تمایل می‌توانید یک سیب زمینی نگینی شده همراه بامیه‌ها به خورش اضافه کنید.

استفاده از ادویه‌ها سلیقه‌ای است می‌توانید ادویه کاری یا زیره و گلپر، دارچین، زعفران دم کرده و زنجبیل هم در خورش بریزید.

خورش بامیه بدون گوشت هم خوشمزه است.

تصویر زندگی

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۷
0
2
این روش خورشت بامیه را درست کردم خوشمزه میشه با طعمی متفاوت
سیاقتی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
2
0
بامیه باید سرشو بزنی اینجوری حال ادم بدمیشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv