مزوتراپی؛ روشی برای جوانسازی پوست
کد خبر: ۱۶۴۶۰۹
تاریخ انتشار: 2019 December 10    -    ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
مزوتراپی «Mesotherapy» روشی نوین برای جوانسازی پوست است که در آن دارو‌ها و مواد موثر در درمان مشکلات و عوارض پوست و مو، به جای مصرف خوراکی، با تزریقات متعدد توسط سوزن‌های بسیار ریز، به داخل پوست وارد شده و با تاثیر مستقیم در ناحیه تحت درمان به طور موثرتر و در زمان کوتاه تری به درمان عارضه‌ی مورد نظر کمک می‌کنند.

مزوتراپی؛ روشی برای جوانسازی پوست«تابناک باتو» مزوتراپی «Mesotherapy» روشی نوین برای جوانسازی پوست است که در آن دارو‌ها و مواد موثر در درمان مشکلات و عوارض پوست و مو، به جای مصرف خوراکی، با تزریقات متعدد توسط سوزن‌های بسیار ریز، به داخل پوست وارد شده و با تاثیر مستقیم در ناحیه تحت درمان به طور موثرتر و در زمان کوتاه تری به درمان عارضه‌ی مورد نظر کمک می‌کنند.

این روش به دلیل پاسخ دهی بسیار سریع‌تر نسبت به دیگر روش‌های درمانی مثل دارو‌های خوراکی و کم بودن عوارض آن به دلیل مصرف بسیار اندک دارو و اثرات کاملا موضعی آن، روز به روز مورد استقبال بیشتر از سوی مردم و پزشکان قرار گرفته است.

مزوتراپی؛ روشی برای جوانسازی پوست

مزوتراپی عبارت است از واردکردن گروهی از مواد فعال بیولوژیک با سوزن‌هایی بسیار ریز به داخل پوست. این مواد می‌توانند شامل انواع ویتامین، دارو (مانند ماینوکسیدیل) یا فاکتور‌های رشد (مانند فاکتور‌های رشد انسولینی) باشند. مزوتراپی نوعی روش درمانی تزریقی است که در تمام دنیا، به خصوص فرانسه، کاربرد زیادی در درمان‌های زیبایی دارد.

مزوتراپی باعث آغاز فعل و انفعالاتی مانند تولید مثل سلول‌ها در پوست می‌شود و به این شکل سلول‌های جدید تولید شده، سلول‌های قدیمی به صورت لایه‌ای مرده با روش میکرودرمابرژین برداشته می‌شوند.

برخی از دارو‌هایی که به وسیله تزریق در مزوتراپی وارد پوست می‌شوند عبارتند از: انواع آمینواسید‌ها، ویتامین‌ها (به طور مثال ویتامین C. برای روشن شدن پوست)، آنتی‌اکسیدان‌های ضد پیری و اسید هیالورونیک. این روش که تا حدودی تهاجمی است با تزریق زیر یا داخل جلدی مخلوطی از عصاره‌های گیاهی، مواد هومیوپاتیک، داروها، ویتامین‌ها و سایر مواد حیاتی در مقادیر میکروسکوپی انجام می‌شود.

کاربرد‌های مزوتراپی

پیشگیری از چین و چروک و جوانسازی پوست
محو کردن خطوط پوست
بهبود، روشنایی پوست ملتهب و قرمز
سفت کردن پوست شل
درمان آلوپسی (یک نوع بیماریی که موجب ریزش مو می‌شود.)
حذف چربی در ناحیه‌هایی مانند: معده، ران، باسن، بازو‌ها و صورت
کاهش سلولیت (تجمع چربی)

مزوتراپی؛ روشی برای جوانسازی پوست

مزوتراپی لک‌های صورت

درمان به شیوه مزوتراپی کاربرد‌های متعددی دارد، از جمله موارد کاربردی درمان مزوتراپی می‌توان به درمان لک‌های پوستی و نیز لک‌های صورت در دوران بارداری اشاره نمود. البته پیش از درمان لک‌های صورت با مزوتراپی یا هر روش دیگری ابتدا لک‌ها باید از نظر عمق و مدت زمان وجود لک و نوع لک و همچنین ارتباط آن با سایر عوامل بررسی شود.

اساس کار مزوتراپی اینگونه می‌باشد که مواد حاوی حل کننده‌های این تیرگی‌ها مثل اسید هیالورونیک به اندازه ۴ تا ۶ میلی متر در لایه‌های زیرین پوست تزریق می‌شود و طی چندین جلسه باعث محو کامل این لک‌ها و تیرگی‌های پوستی می‌شود. البته از نظر علمی سلول‌های زیرین پوست که عامل تولید ماده تیرگی یا همان ملانین هستند با تزریق این مواد کنترل شده و میزان جذب آب و تولید اسید هیالورونیک طبیعی در بافت پوست افزایش می‌یابد. این کار شاید چندین ماه زمان نیاز داشته باشد، ولی پس از یک دوره درمانی مزوتراپی جلوه ظاهری لک‌ها از بین می‌رود.

مزوتراپی لک‌های صورت به دو صورت تحریک فیزیکی و شیمیایی انجام می‌شود. تحریک فیزیکی: سوزن سوراخ‌های ریزی را برای تحریک درمان ایجاد می‌کند. پس از تحریک، کلاژن و الاستین مجدد تولید می‌شوند. در واقع کلاژن‌های موجود در پوست از بین نمی‌روند و کلاژن‌های جدید به پوست اضافه می‌شوند. تحریک شیمیایی: دارو‌های تزریقی در روش مزوتراپی با تاثیر بر لایه‌های داخلی پوست موجب بر طرف شدن لک‌های صورت می‌شوند.

روش مزوتراپی لکه‌های صورت یک روش کم تهاجمی است و درد بسیار کمی دارد به طوری که پس از اتمام درمان، شما بلافاصله می‌توانید به فعالیت‌های عادی و روزانه خود بپردازید. البته برای افراد حساس به درد، می‌توان از کرم‌های بی حس کننده با هزینه بسیار کم استفاده نمود.

برای گرفتن بهترین نتیجه از این روش، به سه الی چهار هفته زمان نیاز است. در این مدت، استفاده از کرم‌های مناسب برای مراقبت از پوست استفاده می‌شود. همچنین افرادی که مایلند ماندگاری نتایج مزوتراپی لکه‌های پوستی را بیشتر کنند، در منزل نیز باید با روش‌های مناسب به مراقبت از پوست خود بپردازند.

مزوتراپی برای چه پوست‌هایی مناسب است؟

پوست‌های سوخته
افراد مبتلا به بیماری ملازما
افراد مبتلا به کک و مک زیاد
پوست‌های خالدار
پوست‌هایی که در اثر آفتاب سوختگی لک شده اند

برترین ها

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار