کباب برنجی، غذای سنتی استان خراسان رضویی
کد خبر: ۱۶۴۵۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 December 10    -    ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
کباب برنجی یکی از غذاهای سنتی استان خراسان رضویی می باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می شود.تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست اما با یک رسپی متفاوت.

کباب برنجی، غذای سنتی استان خراسان رضویی«تابناک باتو» کباب برنجی یکی از غذاهای سنتی استان خراسان رضویی می باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می شود.تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست اما با یک رسپی متفاوت.

 

کباب برنجی، غذای سنتی استان خراسان رضویی

مواد لازم

گوشت: ۵۰۰ گرم
برنج: ⅕ پیمانه
روغن: ۱ پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

برنج را در کمی آب می‌پزیم و آن را با پیاز چرخ می‌کنیم.

سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می‌کنیم.

سپس تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می‌افزاییم.

روی تخته‌ای صاف مقداری آرد می‌پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می‌گذاریم و مالش می‌دهیم.

در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می‌داریم و به شکل کباب در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم.

غذالند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
منوچهر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۲
0
0
مراحل پخت رو یبار دیگه بخونین بعد منتشر کنین
برنج را در کمی آب می‌پزیم و آن را با پیاز چرخ می‌کنیم. این یعنی چه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار