پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید
bato-adv
کد خبر: ۱۶۴۰۵۳
تاریخ انتشار: 2019 December 04    -    ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه‌ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید«تابناک باتو» پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه‌ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.

 

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید

مواد لازم:

پاستا (به شکل دلخواه): ۲۵۰ گرم
ریحان تازه: ۳ مشت
پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
شیر (در صورت نیاز): ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
گوجه گیلاسی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای تهیه‌ی این پاستا کافیه تا ابتدا پاستامون رو داخل آب جوش بریزیم تا نرم بشه.

۲. پنج دقیقه مونده به آماده شدن پاستا سس ریحان رو حاضر میکنیم تا بعد آبکش کردن پاستا فوری با هم مخلوطشون کنیم و داغ سرو کنیم.

۳. برای درست کردن سس ریحان کافیه تا ریحان، پنیر پارمزان، روغن زیتون و سیر رو داخل غذاساز بریزیم و پند پالس بزنیمش تا مواد کاملا ریز و پوره بشن.

۴. در صورتی که مواد خوب خرد نمیشدن میتونیم دو سه قاشق شیر اضافه کنیم تا راحت‌تر آماده بشن.

۵. حالا پاستا رو آبکش کرده و همونطور که داغه سس رو هم اضافه میکنیم.

۶. مواد رو با هم مخلوط میکنیم.

۷. در نهایت به مقداری که دوست داریم گوجه گیلاسی که از قبل نصف کرده بودیم هم اضافه کرده و باز پاستا رو هم میزنیم.

۸. به همین راحتی پاستا حاضره و میتونیم با تزیین پنیر پارمزان سروش کنیم.

برترین ها

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار