سن ايدز بر اثر رابطه جنسي به ۱۵ سال رسيده
کد خبر: ۱۶۳۷۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 November 30    -    ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۴
رییس مرکز تحقیقات ایدز ایران با تاکید بر اینکه نیاز به اطلاع‌رسانی در زمینه ابتلا به اچ‌آی‌وی بسیار جدی است، گفت: این آموزش‌ها به هیچ‌وجه ممنوعیت دینی ندارند، بلکه خط قرمز‌های افرادی که نگرش منفی دارند، مانع اطلاع‌رسانی می‌شود و این خط‌قرمز‌ها به جوانان ما آسیب می‌زنند.

استاد بيماري‌هاي عفوني دانشگاه علوم پزشكي تهران و رييس مركز تحقيقات ايدز ايران با تاكيد بر اهميت اطلاع‌رساني درباره بيماري اچ‌آي‌وي گفت: در همه دنيا به مردم آموزش جنسي داده مي‌شود؛ اينكه رابطه جنسي امن داشته باشند و شرايط رابطه‌هاي ناامن را بدانند.

اين موضوعات بايد به كودكان نيز آموزش داده شود، اما در كشور ما تصور مي‌شود آموزش رابطه جنسي امن به معناي تشويق به رابطه جنسي است! محرز ضمن بيان اينكه ناآگاهي جنسي از عوامل شيوع اچ‌‌آي‌وي در مناطقي مانند لردگان است كه نتايج آن را ديديم، بيان كرد: كسي نمي‌خواهد به كودكان تماس جنسي را بياموزد، بلكه بايد به آنها بياموزيم كه تماس جنسي مطمئن چيست؟ نه والدين و نه مدارس اين موضوعات را براي كودكان باز نمي‌كنند، از همين رو آنها از طريق فضاي نت اطلاعات را كسب مي‌كنند.

آيا كسي مي‌داند كه كودكش به كدام سايت رجوع مي‌كند و چه اطلاعاتي به او مي‌رسد؟ آيا اين سايت‌ها كودكان را به بي‌بند و باري جنسي تشويق نمي‌كنند؟ بي‌بند و باري امروز، به ويژه در ميان جوانان بسيار شايع است. ما مشاهده مي‌كنيم كه جوانان ۱۵ تا ۲۰ ساله مبتلا به اچ‌آي‌وي به ما مراجعه مي‌كنند.

رييس مركز تحقيقات ايدز ايران با تاكيد بر اينكه نياز به اطلاع‌رساني در زمينه ابتلا به اچ‌آي‌وي بسيار جدي است، گفت: اين آموزش‌ها به هيچ‌وجه ممنوعيت ديني ندارند، بلكه خط قرمز‌هاي افرادي كه نگرش منفي دارند، مانع اطلاع‌رساني مي‌شود و اين خط قرمز‌ها به جوانان ما آسيب‌ مي‌زنند. استاد بيماري‌هاي عفوني دانشگاه علوم پزشكي تهران در رابطه با موجودي واكسن آنفلوآنزا در كشور و اين پرسش كه ‌‌آيا امكان كنترل اين بيماري وجود دارد يا خير، گفت:

اوايل فصل يك سري واكسن وارد شد، اما الان كمبود آن محرز است، زيرا بيمار به ما مراجعه مي‌كند و مي‌گويد كه دارو نداريم، يا مي‌گويد پيدا نمي‌شود. محرز همچنين گفت: دولت توان اقتصادي آن را ندارد كه همه افراد را به ‌صورت رايگان واكسيناسيون كند.

افراد مي‌توانند واكسن را از داروخانه‌ها تهيه و تزريق كنند. در كشورهايي كه اوضاع اقتصادي خوبي دارند، همه افراد ۶ ماه به بالا را واكسن مي‌زنند اما ما در ايران اين امكان را نداريم. براي گروه‌هاي حساس دولت واكسن تهيه مي‌كند و براي باقي افراد توصيه مي‌شود كه به واكسيناسيون اقدام كنند. واكسيناسيون لازم است، در اهميت اين موضوع بايد اشاره كنم كه اخيرا جراح ۴۳ ساله قلب ما در بيمارستان امام خميني(ره) به دليل آنفلوآنزا فوت كرد.

رویداد24

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
0
3
خبلی وحشتناکه.
ای کاش آموزش به صورت فیلم و کلیپ تهیه شود و در اختیار عموم مردم قرار گیرد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار