با انواع کیک بیشتر آشنا شوید
کد خبر: ۱۶۱۱۲۸
تاریخ انتشار: 2019 November 03    -    ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸
کیک گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانه سده هجدهم به وجود آمده‌است.

کیک گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانه سده هجدهم به وجود آمده‌است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. کیک‌ها به‌طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند.  (طرز تهیه چیز کیک)

تفاوت کیک‌های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به‌هم‌زدن شکر و تخم مرغ به وجود نیامده‌است بلکه عامل اصلی در به وجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است. (طرز تهیه کیک شکلاتی)

همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است درصورتی‌که سبک بودن، از ویژگی‌های یک کیک اسفنجی است. کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود و به همین علت در روش‌های تزیینی معمول است که سطح کیک به‌طور کامل با مواد پوشانده شود. بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا به وجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد. کیک‌ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده طبقه‌بندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند. تعداد کیک هایی که در منزل می توانید آن ها را بپزید زیاد هستند: (طرز تهیه کیک اسفنجی)

اما در ادامه قصد داریم شما را با دو نوع از بهترین انواع کیک که با هزینه بسیار کم در خانه تهیه می شوند آشنا کنیم. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

با انواع کیک بیشتر آشنا شوید

 

کیک ساده (برای 4 نفر)

مواد لازم

 

  • آرد: دو لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: یک لیوان
  • وانیل: نصف ق چ
  • بکینگ پودر: دو ق چ
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • شکر: یک لیوان

 

طرز تهیه کیک ساده

 

  1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید.
  2. سپس به آنها شکر و روغن هم بیفزایید.
  3. سپس با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید.
  4. آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سپس آنها را الک کرده و به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شوند از قاشق چوبی استفاده و مواد را با هم مخلوط کنید.
  5. باید به شکلی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مواد گلوله نشوند. مایه کیک آماده شده است.
  6. آن را داخل قالب کیک کلاسیک که به شکل مستطیل بوده و ارتفاع آن 32 سانتی متر است، بریزید. برای این که مایه به دیواره نچسبد، از کمی آرد یا کاغذ الگو استفاده کنید.
  7. دمای فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  8. باید به مدت 30 تا 40 دقیقه در این حرارت داخل فر بماند تا کاملا بپزد.
  9. بعد از پختن کیک، قالب را برای دقایقی خارج از فر بگذارید تا خنک شود.
  10. سپس کیک را از داخل قالب درآورید. آن را برش زده و میل کنید.

 

کیک کشمش و گردو (برای 4 نفر)

 

مواد لازم

 

  • آرد: دو لیوان
  • کشمش: یک لیوان
  • مغز گردو: نصف لیوان
  • تخم مرغ: چهار عدد
  • کره: 150 گر
  • شیر: نصف لیوان
  • وانیل: یک ق چ
  • شکر: یک لیوان
  • پودر هل: یک ق چ
  • بکینگ پودر: یک ق م
  • پوست پرتقال رنده شده: به مقدار کم

 

طرز تهیه

 

  1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. کره و تخم مرغ ها را در هوای آزاد بگذارید تا دمای شان متعادل شود.
  3. تخم مرغ ها را داخل ظرف بشکنید. آنها را بزنید تا کف کنند.
  4. سپس وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا وانیل با تخم مرغ ها مخلوط شود.
  5. در ظرف دیگری کره را با شکر مخلوط کنید. خوب بزنید تا کره با شکر کاملا مخلوط شود.
  6. سپس به تدریج مخلوط تخم مرغ و وانیل را افزوده و خوب هم بزنید.
  7. یک عدد پرتقال را بشویید و پوست آن را داخل مایه رنده کنید. هم بزنید تا رنده پوست پرتقال با مایه مخلوط شود.
  8. کشمش و گردوها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. کشمش و گردو را اضافه کرده و هم بزنید.
  9. در ظرف دیگری آرد بریزید و سپس به آن بکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن روی مایه الک کنید. خوب هم بزنید تا آرد با مواد مخلوط شود.
  10. داخل قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را بریزید. قالب را یک ساعت داخل فر بگذارید تا بپزد.
  11. بعد از این مدت کیک را از داخل فر درآورید و بگذارید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب درآورید و آن را برش بزنید.

نکته: کشمش ها را خوب داخل مایه بغلتانید تا مانع از سوختن کشمش در اثر حرارت شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار