دانستنی‌های جالب درباره شیرینی معروف ایتالیایی
bato-adv
کد خبر: ۱۶۱۰۰۶
تاریخ انتشار: 2019 November 02    -    ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
در میان فهرست بلندبالای شیرینی‌های خوشمزه ایتالیایی، «باچی دی داما» bacio di dama از جایگاه منحصر به فردی برخوردار است، باچی دی داما که به معنی «بوسه یک خانم نجیب» است، شیرینی معروف ایتالیایی می‌باشد که به درخواست پادشاه تهیه شده است.

دانستنی‌های جالب درباره شیرینی معروف ایتالیاییاختصاصی تابناک باتو؛ در میان فهرست بلندبالای شیرینی‌های خوشمزه ایتالیایی، «باچی دی داما» bacio di dama از جایگاه منحصر به فردی برخوردار است، باچی دی داما که به معنی «بوسه یک خانم نجیب» است، شیرینی معروف ایتالیایی می‌باشد که به درخواست پادشاه تهیه شده است.

 

دانستنی‌های جالب درباره شیرینی معروف ایتالیایی

این شیرینی ایتالیایی دو تکه بیسکوییت در اندازه‌های مساوی است که یک قطره شکلات تیره آن دو را به هم متصل کرده است، این شیرینی برای اولین بار در قرن نوزدهم در شهر تورتونا به درخواست خانواده سلطنتی ساووی تهیه شد که ۹۰۰ سال بر ایتالیا حکومت می‌کردند.

دانستنی‌های جالب درباره شیرینی معروف ایتالیایی

بنا به گزارش guidatorino ایتالیا، در افسانه آمده که یک روز در پاییز سال ۱۸۵۲، پادشاه ویتوریو امانوئل دوم از سرآشپز‌ها خواسته است که یک دسر جدید برای او تهیه کنند و ابراز تمایل خود را برای چشیدن چیزی با سلیقه و شکل متفاوت از دسر‌های معمول آن زمان اعلام کرد.

دانستنی‌های جالب درباره شیرینی معروف ایتالیایی

پس از تلاش‌های بسیار سرآشپز‌های سلطنتی برای تهیه دسر که مورد علاقه پادشاه باشد، سرانجام دسر جدیدی متشکل از آرد، شکر، تخم مرغ و شکلات تهیه شد و تأیید و رضایت پادشاه را به دنبال داشت، بعد از آن دسر باچی دی داما در سفره دیگر پادشاهان ایتالیا و اروپا راه پیدا کرد.

دانستنی‌های جالب درباره شیرینی معروف ایتالیایی

شیرینی باچی دی داما در تورتونا Tortona یک کومونه در ایتالیا که در استان آلساندریا واقع شده‌است، تهیه شد، یک شیرینی رمانتیک که نام بوسه زن را روی آن گذاشتند.

دانستنی‌های جالب درباره شیرینی معروف ایتالیایی

با وجود دستورالعمل‌های مختلف این شیرینی که معروفترین آن به اقلیم پیمونت ایتالیا در شمال این کشور تعلق دارد و در زمان‌های دور از فندق به دلیل ارزانی و در دسترس بودنش برای تهیه خمیر آن استفاده می‌شد، امروزه دستورالعمل‌های مختلفی وجود دارد، از جمله اضافه کردن کاکائو یا عسل در تهیه خمیر شیرینی.

در سال ۱۹۰۶ میلادی، برای نخستین بار در نمایشگاه بین المللی میلان عرضه شد و موفقیت بی سابقه‌ای به دست آورد و مدال طلا را به دلیل کیفیت و بافت خمیر خود به دست آورد.

باچی دی داما یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های سنتی ایتالیا است که در خانه‌ها و کافی شاپ‌های تورتونا همراه با چای یا یک فنجان قهوه ایتالیایی به وفور یافت می‌شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار