يک دستيار تخصصي طب سنتي طرز تهيه غذاهايي براي وعده ناهار ديابتيها را تشريح کرد.
مريم مقيمي درباره طرز تهيه انواع غذاها براي وعده ناهار ديابتيها اظهار کرد: در وعده ناهار يک ديابتي ميتواند کتهشويد يا کتهگشنيز 12-10 قاشق غذاخوري مصرف کند البته با روغن زيتون طبخ کند.
- مصرف قرمهآلو که از گوشت گوسفندي، پياز، لپه، آلو برقان که حدود 50 گرم و شنبليله خشک حدود يک قاشق غذاخوري يا 100 گرم سبزي شنبليله تازه تهيه کند.
- آبگوشت همراه ميوه که از گوشت گوسفندي يا سينه مرغ يا سينه خروس همراه با پياز، لپه بهمقدار کم، يک عدد سيب، 5 عدد آلو برقاني و نصف «به» همراه با دارچين و روغن زيتون طبخ شود.
قورمه آبغوره که از گوشت گوسفندي يا سينه مرغ يا سينه خروس همراه با پياز، مقدار کمي لپه 15 گرم، 100 گرم اسفناج کمي تره و کمي شنبليله و حدود سه قاشق غذاخوري آبغوره طبخ کند.
- خورش کدو که از گوشت گوسفندي يا سينه مرغ يا سينه خروس همراه با پياز، همراه با 100 گرم کدو که حدود يک تا دو عدد کدوي متوسط است همراه با يک قاشق غذاخوري غوره طبخ کند.
- کوفته که از گوشت چرخکرده گوسفندي، يا مرغ يا خروس همراه دو قاشق غذاخوري برنج،، کمي تره، کمي جعفري، کمي گشنيز، کمي شنبليله، چند عدد آلو، يک قاشق مرباخوري زرشک همراه با کمي سماق و روغن زيتون طبخ شود.
- خوراک گوشت و آلوبخارا که از گوشت گوسفندي يا سينه مرغ يا سينه خروس همراه با پياز، همراه با 100 گرم آلوبخارا و روغن زيتون طبخ شود.
- خورشت سيب که از گوشت گوسفندي يا سينه مرغ يا سينه خروس همراه با پياز، 100 گرم حدود 2 يا سه عدد سيب درختي همراه با کمي آلوبخارا، آبغوره و کمي گلاب طبخ شود.
- خورشت ريواس که از گوشت گوسفندي يا سينه مرغ يا سينه خروس همراه با پياز، 100 گرم ريواس، دو قاشق غذاخوري نعناع تازه و ادويه طبخ شود.
لازم به ذکر است که اين مقدار مواد غذايي براي تهيه غذا مخصوص يک نفر است، همچنين اين غذاها با کمي نان يا کمي برنج مصرف ميشود.
منبع: تسنیم