با ماهی این مواد را استفاده نکنید
کد خبر: ۱۶۰۶۷۳
تاریخ انتشار: 2019 October 29    -    ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰

متخصصان تغذیه، مصرف ماهی با لیموترش را نیز توصیه می‌کنند چون نه تنها لیمو طعم بهتری به گوشت ماهی می‌دهد بلکه ویتامین C موجود در آن به جذب آهن ماهی کمک می‌کند

با ماهی این مواد را استفاده نکنید!

البته باید توجه داشت که مصرف مقادیر زیاد چاشنی‌هایی چون لیموترش و انواع ترشی‌ها به همراه ماهی به‌دلیل آنکه هر 2 طبع سردی دارند به خصوص برای سرد‌مزاجان توصیه نمی‌شود

چون ضمن اینکه سبب بی‌حالی، ضعف و هضم سخت غذا می‌شود، تشدید‌کننده بیماری های سرد همچون روماتیسم، آلزایمر، افسردگی و… است.

نقل از برنا

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار