شپش، نشانه‌‌ی وضعیت بد اقتصادی نیست
کد خبر: ۱۵۹۹۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 October 21    -    ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۰

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اصولاً ابتلا به شپش نشانه وضعیت بد اجتماعی و اقتصادی خانواده نیست.

شپش، نشانه‌ی وضعیت بد اجتماعی و اقتصادی نیست

عبدالمحمد خواجه‌ئیان در خصوص شپش سر بیان کرد: یک مشکل رایج و آزاردهنده برای تمام جوامع بشری آلوده شدن سر به شپش است که می‌تواند موجب طرد اجتماعی افراد مبتلا شود.

وی با تأکید بر اهمیت توجه ویژه مسئولین آموزش و پرورش و مدارس به ویژه مربیان بهداشت به مسئله سلامت دانش‌آموزان اضافه کرد: دستگاه تعلیم و تربیت که وظیفه آموزش و پرورش آینده‌سازان کشور را بر عهده دارد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که متولی سلامت و ارتقای سلامت جامعه است، در کنار یکدیگر و در راستای سایر فعالیت‌های بهداشت مدارس برنامه مبارزه با پدیکلوزیس سر (شپش) را عملیاتی می‌کنند.

معاینه ۱۸۰ هزار دانش‌آموز از نظر شپش سر

این مسئول بهداشتی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۷ بیش از ۱۸۰ هزار دانش‌آموز از نظر شپش سر مورد معاینه قرار گرفتند که بعد از شناسایی دانش‌آموزان مبتلا برای درمانِ رایگان و بررسی خانواده آن‌ها، از سوی مدارس به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده شدند.

عبدالمحمد خواجه‌ئیان افزود: این برنامه در سال ۱۳۹۸ نیز در تمامی مدارس هر سه مقطع با اولویت مدارس دخترانه در منطقه شهری و روستایی استان بوشهر با همکاری آموزش و پرورش اجرا می‌شود که این طرح مانند سال‌های گذشته در ماه آبان اجرا خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: همکاری اولیاء دانش‌آموزان در کنترل و پیشگیری از گسترش آلودگی شپش در مدارس و حتی خانواده بسیار حائز اهمیت است، بنابراین مهم‌ترین اصل در مبارزه با شپش انجام درمان و رفع آلودگی از تمامی لوازم و وسایل مورداستفاده افراد به صورت هم‌زمان است.

ایسنا

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۳۰
0
0
شپش که پس از سالها مبارزه و بالا رفتن سطح بهداشت جامعه ریشه کن شده بود حالا با رواج نگهداری سگ و گربه در خانه ها شیوع پیدا کرده است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار