حذف زبان انگلیسی از تابلوی مدارس؟!
کد خبر: ۱۵۹۷۹۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2019 October 20    -    ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰

«می‌گویند ۵۷ نماینده مجلس در طرحی خواهان رفع انحصار زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور شدند. در صورت تصویب، زبان انگلیسی از کتاب مدارس حذف و کسانی که به این زبان علاقه دارند باید به آموزشگاه‌های خصوصی بروند. مردم ایران در یادگیری و استفاده از این زبان بسیار مشکل دارند و وقتی بحث از زبان و گفتگو می‌شود «Hello» و «How are you» تنها جملاتی هست که به زبان می‌آورند و برخی‌ها هم حتی نمی‌توانند این دو جمله را بر روی کاغذ بنویسند!

بر اساس مطالعات سازمان بین‌المللی تحصیلیEF – که به مدت شش سال از ۲۰۰۷ میلادی الی ۲۰۱۲ میلادی در ۶۰ کشور غیر انگلیسی زبان و بر روی ۵ میلیون نفر آزمون انجام گرفته شد، کشورهای سوئد، نروژ، هلند، استونی، دانمارک، اتریش و فنلاند حائز بالاترین رتبه‌ها در آموزش این زبان شدند. کشور ما در رتبه ۴۱ ام جدول و پائین‌تر از ترکیه و امارات متحده عربی در منطقه، در رده ضعیف قرار گرفت.

در ابتدا فکر می‌کردم چرا عزم جدی برای یادگیری این زبان ایجاد نمی‌شود و مدارس این زبان را به عنوان یک زبان کاربردی دوم نگاه نمی‌کنند و هرگز فکر نمی‌کردم برای حل این مسئله پیشنهاد حذف آن از تابلوی مدارس مطرح شود! این که چرا نمایندگان دست به این کار زده‌اند هنوز روشن نیست و باید بررسی‌های بیشتری انجام شود اما اگر این تصور باشد که اگر قرار است کسی به یک کشور دیگر برود خودش هزینه کند و زبان یاد بگیرد تصوری غلط و نابجا است.

زبان انگلیسی نه تنها در ایران بلکه در تمامی کشورهای دنیا رخنه کرده است و کمتر وسیله‌ی کاربردی اطراف خود می‌بینیم که نیاز به آموزش‌های مقدماتی زبان نداشته باشد از گوشی‌های همراه گرفته تا همین کامپیوتری که اگر قرار باشد سیستم عاملش را عوض کنیم بدون درک زبان انگلیسی میسر نخواهد بود که اگر این گونه باشد باید مراحل نصب را یک به یک حفظ کنیم. خوب به یاد دارم دوستی یک روز به من گفت کامپیوتر خانه‌اش با مشکل روبرو شده و کیفیت تصویرش درست نمی‌شود هر کاری هم کرده بهتر نشده است. با بالا آمدن کامپیوترش اولین پیامی که روی صفحه ویندوز ظاهر شد این بود که کارت گرافیک نصب نیست اما عدم آشنایی این دوست به زبان سبب شده بود که کلافه و سر در گم دست به دامان این و آن شود.

تا پیش از این هم در مدارس به کلاس‌های زبان بهای مناسبی داده نمی‌شد و حالا به جای این که فکری برای آموزش بهتر این زبان کلیدی دنیا شود خیلی راحت مرزها را می‌بندیم و می‌گوییم ما را چه به چه؟!

به یاد داشته باشیم همانگونه که دلار در نظام اقتصادی ما خلل وارد کرد و سبب شد تا اقتصادمان با دنیا به مخاطره بیفتد عدم یادگیری زبان انگلیسی هم در آینده‌ای نزدیک ما را به جایی خواهد رساند که نه تنها مراودات فرهنگی‌مان با مشکل روبرو خواهد شد بلکه برای کارهای روزمره هم به چه کنم خواهیم افتاد!»

عصرایران

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
1
12
در ایران به جای پیدا کردن جواب مسائل و مشکلات، خود مسئله را پاک و نابود میکنن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
1
11
واقعا یک همچین تصمیمی برای حذف زبان انگلیسی جای تاسف دارد این یعنی خط کشیدن بر روی همه پیشرفتهای علمی و صنعتی و محدود نمودن هر چه بیشتر ایران در مسیر رشد و ترقی. ما در همه زمینه های علمی و سیاسی و اقتصادی و صنعتی نیاز به زبان مشترکی با سایر جهان داریم این چه تصمیم غیر منتطقی می تواند باشد لطفا پیگیری بفرمائید
شفيعي فر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
0
10
سلام، نمي دانم اين اقايان چه تحصيلات دانشگاهي دارند ولي مي توانند سووال كنند و ببينند كتاب و مراجع در تحصيلات تكميلي همه به زبان انگلسي است و خود سيستم مقاله به زبان انگليسي مي خواهد دانشجو در زمان فارغ التحصيلي بايد حتما توانايي ارايه مقاله به زبان انگليسي را داشته باشد و قبلش بايد صدها مقاله در مجلات خارجي را مطالعه و بررسي كند و بيش از نود درصد مشكل دارند يعني بايد زبان انگليسي را از زمان زودتر و با جديت بيشتر در مدارس آموزش دهند ولي معلوم نيست آقايان بدنبال اثبات چه چيزي هستند؟من وقتي در امارات بودم هميشه با انگليسي دست و پا شكسته با مهندسين ارتباط كاري و در بيرون ارتباط اجتماعي برقرار ميكردم و اين همه سال درس عربي كه هيچ كاربردي ندارد را دقيقا اتلاف وقت مي دانم چون اگر كلمه اي هم از كتب عربيه ذكر كنيم هاج و واج به شما نگاه ميكنند من در خود عربستان وقتي خواستم چيزي را به فروشنده نشان دهم و گفتم انظر خنديد چون همچين كلماتي كاربرد ندارند پس به نظر بايد حذف درس عربي را مطرح كنند و عربي لازم براي مطالعه كتب ديني را در همان حوزه هاي علميه كه مخصوص اينكار است تحصيل كنند و با دانش آموزان آموزش قرآن را پررنگتر كار كنند.
تشكر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
0
4
آقای پوتین با اون عظمتش در دیدارهای بین المللی با میهمانان و میزبانانش به زبان انگلیسی احوالپرسی و خوش و بش میکنه وسپس با آنکه به زبان انگلیسی مسلطه ولی برای مذاکره در جلسات رسمی از مترجم استفاده میکنه.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار