سیب زمینی را چطور بپزیم که ویتامین هایش از بین نرود؟
کد خبر: ۱۵۹۷۰۰
تاریخ انتشار: 2019 October 18    -    ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۴

اخبار سلامت نشان می دهد، اگر هنگام درست کردن سیب‌زمینی آب‌پز، ابتدا اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه کنید؛ ویتامین‌های سیب زمینی حفظ خواهند شد و از بین نمی‌روند.

 مصرف سیب زمینی به اندازه مناسب می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. مصرف سیب زمینی در قالب یک رژیم غذایی متعادل می‌تواند به ایجاد حس سیری کمک کند.

برای افرادی که همواره اشتها دارند، سیب زمینی می‌تواند منبع خوب غذایی برای کمک به کاهش اشتها در آن‌ها باشد. البته به خاطر میزان فیبر بالا، به بدن در هضم غذا هم کمک خواهد کرد. بخصوص در مورد سیب زمینی شیرین، فیبر محلول در آن می‌تواند روند هضم را کم کند و به کاهش وزن کمک خواهد کرد.

رویداد24

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار