«تابناک باتو» نان رولی سیر با پنیر پارمسان را هم به عنوان یک پیش غذای خوشمزه با چاشنی پارمسان و سیر میتوانید میل کنید و هم در کنار غذاها و خوراکها سرو کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر
خمیر مایه ۱۴ گرم
آب ولرم یکچهارم پیمانه
نمک سهچهارم قاشق چایخوری
آرد الک شده چهار و نیم پیمانه
مواد لازم برای روی نان
شکر شش قاشق غذاخوری
شیر یک و یکچهارم پیمانه
پودر پنیر پارمسان خرید آنلاین یکچهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان
خمیر مایه و ۱ قاشق غذاخوری شکر را در آب حل کرده و ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
شیر، کره، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و روی گاز قرار دهید. اجازه دهید کمی روی حرارت ملایم با هم مخلوط شوند.
مخلوط شیر و مخلوط خمیر مایه با تخم مرغ و آرد و یکچهام پنیر پارمسان و سیر را با هم مخلوط کنید. به خوبی روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا استراحت کند. خمیر در این حالت پف خواهد کرد.
۵ دقیقه خمیر را ورز دهید یا با استند میکسر مخلوط کنید. بعد از آن خمیر را به ۲۵ گلوله متوسط تقسیم کرده و رول کنید. در این مرحله اگر خمیر به دستتان میچسبد، از مقداری آرد کمک بگیرید.
به وسیله قلم موی آشپزی روی نانها را با کره چرب کرده و مقداری جعفری ریز خرد شده و پودر پنیر پارمسان روی نانها بریزید.
در آخر نانها را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر، در صورت تمایل مجدداً کمی کره روی نانها بمالید. نان رولی سیر آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
کاله