آشنایی با روش تهیه‌ی یک سالاد تند
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۵۷۶۶۷
تاریخ انتشار: 2019 September 27    -    ۰۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۵
bato-adv
bato-adv
امروز برای آن دسته از عزیزانی که طرفدار طعم‌های تند هستند، روش تهیه‌ی یک سالاد تند را قرار داده‌ایم. بیشتر مواد به کار رفته در تهیه‌ی این سالاد، به مواد سالاد شیرازی شباهت دارد که با اضافه کردن مواد دیگر، طعمی متفاوت به آن داده می‌شود. برای آشنایی با روش تهیه‌ی این سالاد خوشمزه، با ما همراه باشید.

آشنای با روش تهیه‌ی یک سالاد تنداختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای آن دسته از عزیزانی که طرفدار طعم‌های تند هستند، روش تهیه‌ی یک سالاد تند را قرار داده‌ایم. بیشتر مواد به کار رفته در تهیه‌ی این سالاد، به مواد سالاد شیرازی شباهت دارد که با اضافه کردن مواد دیگر، طعمی متفاوت به آن داده می‌شود. برای آشنایی با روش تهیه‌ی این سالاد خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

آشنای با روش تهیه‌ی یک سالاد تند

مواد لازم: 

گوجه فرنگی بزرگ: یک عدد (نگینی خرد شده)

خیار بزرگ: یک عدد (نگینی خرد شده)

فلفل سبز تند: یک عدد (خرد شده)

پیاز کوچک: یک عدد (نگینی خرد شده)

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آبلیمو: دو قاشق غذاخوری

سرکه: یک قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری

جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ظرف مناسبی را انتخاب کرده، گوجه فرنگی، فلفل سبز و خیار خرد شده را داخل آن می‌ریزیم.

پیاز را به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

آبلیمو، روغن زیتون، نمک، پودر فلفل، سرکه و جعفری خرد شده را به سالاد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

سالاد را به دلخواه تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: sayidaty

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv