طرز تهیه‌ی مکدوس؛ ترشی پرطرفدار
bato-adv
کد خبر: ۱۵۶۸۹۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2019 September 22    -    ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
«مکدوس» یا «مقدوس» که در کشورهای عربی، طرفداران زیادی دارد، به رغم نداشتن طعم ترش، جزء ترشی‌جات طبقه‌بندی شده است. درست کردن این ترشی، صبر و حوصله‌ی زیادی می‌طلبد اما پس از آماده شدن، طعم تند، لذیذ و فراموش نشدنی خواهد داشت. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این ترشی، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی مکدوس؛ ترشی پرطرفداراختصاصی تابناک باتو؛ «مکدوس» یا «مقدوس» که در کشورهای عربی، طرفداران زیادی دارد، به رغم نداشتن طعم ترش، جزء ترشی‌جات طبقه‌بندی شده است. درست کردن این ترشی، صبر و حوصله‌ی زیادی می‌طلبد اما پس از آماده شدن، طعم تند، لذیذ و فراموش نشدنی خواهد داشت. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این ترشی، با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه‌ی مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

مواد لازم:

بادمجان کوچک: یک کیلو

فلفل قرمز: یک پیمانه (خرد شده)

نمک: دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به میزان لازم

گردو: یک پیمانه (خرد شده)

سیر: چهار حبه (خرد شده)

پودر فلفل قرمز: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را شسته و کلاهک سبز رنگ بادمجان را به آرامی از آن جدا می‌کنیم به شکلی که به بافت بادمجان، آسیبی نرسد.

بادمجان‌ها را در ظرفی چیده و روی آنها آب می‌ریزیم. کمی نمک به آب اضافه کرده و به مدت ده دقیقه، ظرف را روی حرارت قرار می‌دهیم.

پس از این کار، بادمجان‌ها از آب جدا می‌کنیم.

از طول، یک برش در بادمجان ایجاد می‌کنیم طوری که بادمجان نصف نشود. 

وسط بادمجان‌ها را آغشته به نمک می‌کنیم سپس آنها را در یک آبکش قرار داده روی آبکش را می‌پوشانیم. برای بهتر شدن کار، بهتر است یک بشقاب سنگین روی بادمجان‌ها قرار دهید تا آب آنها را کاملا بگیرد.

آبکش را به مدت یک شب کامل کناری قرار می‌دهیم.

سیر، گردو و فلفل قرمز خرد شده را به همراه نمک و پودر فلفل قرمز، در ظرفی ریخته و  با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

داخل بادمجان‌ها را با مخلوط به دست آمده، پر می‌کنیم.

بادمجان‌ها را در ظرفی شیشه‌ای کنار هم می‌چینیم طوری که کمترین فضای خالی بین آنها دیده شود.

در پایان روغن زیتون را روی بادمجان‌ها می‌ریزیم به شکلی که کامل، روی آنها را بپوشاند.

در ظرف شیشه‌ای را گذاشته و به مدت سه هفته در کناری خارج از یخچال قرار می‌دهیم.

اگر مقدار روغن زیتون کم شد، باز هم به آن اضافه می‌کنیم.

پس از گذشت این زمان، ترشی مکدوس، آماده است.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: sayidaty

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۴
0
3
بنظر خوش مزه میاد درست کنم ببینم چطوره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۴
0
0
همان ترشی بادمجان شکم پر خودمان است ولی به جای سبزی و هویج و سیر رنده شده ---- این گردو وسیر روغن زیتون داخل شکم بادمجان پر کرده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۷
0
0
با قیمت بالای روغن زیتون تو فکر درست کردن اون نباشید
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار