بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسه
bato-adv
کد خبر: ۱۵۶۸۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 September 18    -    ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
مائورو کولاگریکو آرژانتینی، یکی از مهمترین سرآشپز‌های جهان، در جشنواره غذا‌های خیابانی در لیون فرانسه شرکت کرد و با ۸۰ سرآشپز از سرتاسر جهان برای شرکت در این مسابقه به رقابت پرداخت. کولاگریکو به عنوان سرآشپز در رستورانی در ساحل فرانسه «کوت دازور» کار می‌کند، که امسال به عنوان بهترین رستوران در جهان شناخته شد.

بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسهاختصاصی تابناک باتو؛ مائورو کولاگریکو آرژانتینی، یکی از مهمترین سرآشپز‌های جهان، در جشنواره غذا‌های خیابانی در لیون فرانسه شرکت کرد و با ۸۰ سرآشپز از سرتاسر جهان برای شرکت در این مسابقه به رقابت پرداخت. کولاگریکو به عنوان سرآشپز در رستورانی در ساحل فرانسه «کوت دازور» کار می‌کند، که امسال به عنوان بهترین رستوران در جهان شناخته شد.

 

بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسه

چهارمین دوره جشنواره که پنجشنبه افتتاح شد و تا یکشنبه ادامه دارد، (جشنواره غذای خیابانی لیون) نامگذاری شد و سال گذشته حدود ۲۴۰۰۰ نفر را به خود جذب کرد.

بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسه

سرآشپز‌ها از چندین کشور از جمله کانادا، ژاپن، هنگ کنگ، اسپانیا و فنلاند بر اساس تهیه انواع غذا‌های خیابانی، و با رعایت قوانین این رویداد شرکت کرده اند، از جمله قوانین مسابقه این است که قیمت هر کدام از غذا‌ها نباید حداکثر از ۵ یورو تجاوز کند.

بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسه

سرآشپز ۳ ستاره میشلن (نظام رتبه بندی رستوران‌های برتر) که رستورانش به نام «میرازور» در شهر ساحلی «مانتون» به عنوان بهترین رستوران جهان در تابستان امسال معرفی شد، در این جشنواره غذای هشت پا را به سبک منطقه «گالیسیا» اسپانیا همراه با قطعات کوچک سیب زمینی و یک غذای سنتی مکزیکی به نام «پیکو دِ گایو» که مخلوطی از سبزیجات است، تهیه کرد.

بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسه

کولاگریکو گفت: کار ساده‌ای نیست، زیرا ما از محصولات باکیفیت مانند اختاپوس استفاده می‌کنیم که از جمله مواد گران قیمت هستند، اما ما همیشه موفق می‌شویم، به خصوص هنگامی که مقادیر زیادی را به طور فله‌ای وارد می‌کنیم و به این ترتیب آن‌ها را با قیمت قابل قبولی خریداری می‌نماییم.

بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسه

«امریچ ریچارد»، بنیانگذار این جشنواره در لیون اظهار داشت که او از میزبانی "مهمترین سرآشپزان جهان" خوشحال است، و توضیح داد که این رویداد با هدف نشان دادن راهی برای نزدیک‌تر شدن به آشپزی پیشرفته و با آسان‌ترین شکل ممکن و نزدیک به آشپزی مردم شکل گرفته و امکان انجام آن برای همه وجود دارد.

بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسه

برگزارکنندگان امسال از سرآشپز‌ها خواسته اند که مقادیر بزرگتری از غذا را تهیه کنند، غذا‌هایی که دارای دو بخش باشند: غذا‌های شور و دیگری شیرینی‌ها که برای یک وعده غذای کامل کافی باشند و قیمت آن به اضافه نوشیدنی از ۲۰ یورو بیشتر نشود.

بهترین سرآشپز‌های جهان در جشنواره غذای لیون فرانسه

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
5
3
بيچاره مردم عقب مونده ايران كه هرچي اين غربي هاي عقب مونده ميگن را باور ميكنن. مثلا وقتي ميگن اون بهترين سر اشپز جهانه باورشون ميشه. همينكه طرف كلاه اشپزي سرش نيست و موهاش احتمالا ... پس هم اون و هم كارشناساني كه نمره بهش دادن و هم همه انهاييكه باورشون اومده كه او بدون كلاه و بهداشت بهترين سراشپز جهانه غلط كردن. اينقدر برده غرب نباشيد. چشماتونو باز كنيد و عقلتونم بكار ببنديد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار