طرز تهیه‌ی مربای سیب سبز
bato-adv
کد خبر: ۱۵۶۴۹۴
تاریخ انتشار: 2019 September 17    -    ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
به فصل پاییز نزدیک می‌شویم و سیب سبز و ترش، در بازار موجود است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی مربای سیب سبز را به شما آموزش دهیم. این مربا به دلیل مزه‌ی ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی مربای سیب سبزاختصاصی تابناک باتو؛ به فصل پاییز نزدیک می‌شویم و سیب سبز و ترش، در بازار موجود است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی مربای سیب سبز را به شما آموزش دهیم. این مربا به دلیل مزه‌ی ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه‌ی مربای سیب سبز

مواد لازم:

سیب سبز: یک کیلو

آب  نصف یک لیموی بزرگ

شکر: یک کیلو

آب: دو پیمانه

چوب دارچین: یک عدد

طرز تهیه:

سیب‌ها را پوست می‌گیریم. مقداری آب را در ظرفی ریخته و نصف آبلیمو را به آن اضافه می‌کنیم.

سیب‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک برش داده و بلافاصله، داخل آب و لیمو می‌اندازیم تا رنگ آنها تغییر نکند.

شکر را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه می‌کنیم. سپس بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید.

تکه‌های سیب را به همراه نیمی دیگر از آب لیمو، به آب و شکر در حال جوش اضافه کرده و به مدت ده دقیقه اجازه می‌دهیم روی حرارت متوسط، سیب‌ها داخل آب و شکر بجوشند.

حرارت را کم کرده و چوب دارچین را به مربا اضافه می‌کنیم.

نیم ساعت دیگر زمان لازم است تا مربای ما روی حرارت ملایم، جا بیفتد.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: weziwezi

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار