چرا نباید «فلافل» بخوریم؟
کد خبر: ۱۵۶۴۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 September 14    -    ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۸

فلافل اگرچه غذایی خوشمزه است اما مضرات بسیاری برای بدن دارد.؛ بسیاری به علت ارزانی و برخی به دلیل اینکه به مذاقشان خوشمزه می‌آید به سراغ فلافل می روند.

 موضوع قابل توجه در تهیه فلافل ها استفاده از خمیر نان باگت در ساندویچی هاست که بیشتر مواقع به علت ماندن دچار کپک می شود و ماده آفلاتوکسین از خود تولید می کند که دشمن کبد است.

موضوع دیگر در پخت فلافل، روغنی است که این غذا در آن پخته می شود. متاسفانه فست فودی ها به استفاده چند باره از یک روغن برای پخت فلافل اقدام می‌کنند، استفاده چند باره از روغن هایی که عمدتا مخصوص سرخ کردن نیستند، مواد سرطانزا روغن را آزاد کرده و موجب می‌شود تا با خوردن مداوم فست فود به ویژه فلافل افراد در آستانه ابتلا به سرطان قرار گیرند.

فلافل به دلیل داشتن ادویه های فراوان برای افرادی که مشکل معده، التهاب روده یا زحم معده دارند به هیچ وجه توصیه نشده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حمیدخان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
1
2
یکی از آشنایان که سالهای زیاد در عراق زندگی کرده علاقه بسیاری به فلافل دارد و از زمانی که ساندویچ فلافل با یک لیوان نوشابه تگری فقط 200 تومان بود همیشه این غذای ارزان و خوشمزه را تناول می کند و برای مهمانان ویژه اش فلافل مخصوص با فرمول فوق سری می پزد
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار