آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت
کد خبر: ۱۵۶۲۲۲
تاریخ انتشار: 2019 September 12    -    ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش رو میبنین احتیاجی به فر نداره و خیلی ساده و راحت حاضر میشه، علاوه بر این خوشگل و خوشمزه هم هست. فقط کافیه تا مراحل رو انجام بدین و این چیز کیک رو درست کنین.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت«تابناک باتو»  چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش رو میبنین احتیاجی به فر نداره و خیلی ساده و راحت حاضر میشه، علاوه بر این خوشگل و خوشمزه هم هست. فقط کافیه تا مراحل رو انجام بدین و این چیز کیک رو درست کنین.

 

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی با ژله و بیسکوییت

مواد لازم

بیسکوییت: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۲۰۰ گرم
کره:۸۰ گرم
پودر ژلاتین: ۱۰ گرم
آب: ۱/۳ پیمانه
پودر شکر: ۵ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر ژله با طعم دلخواه

طرز تهیه

برای شروع باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزیمش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از بیسکوییت سبوس دار (ساقه طلایی) استفاده میکنم.

حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کره‌ای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.

بعد قالب کمربندی رو به قطر دلخواه باز کرده و داخل ظرف سرومون میذاریمش، (من قطرش رو حدود ۱۸ سانت در نظر گرفتم) بعد مخلوط کره و بیسکوییت رو داخلش ریخته و کاملا سطحش رو صاف میکنیم و با ته یه لیوان فشار میدیم تا منسجم بشه. تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجم‌تر بشه.

حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه.

بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه.

حالا ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم.

مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد.

حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامه‌ای خودش رو بگیره.

بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژله‌ای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه و بعد روی مخلوط خامه بریزیمش.

حالا کافیه برای ۲ تا ۳ ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم کیک رو از قالب جدا کرده و سروش کنیم...

برترین ها

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار