بهترین جایگزین پاستیل چیست؟
کد خبر: ۱۵۵۹۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 September 08    -    ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰

پاستیل یا آبنبات ژله‌ای نوعی شیرینی کوچک و لاستیک مانند است که از شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتین ساخته می‌شود. ژلاتین استفاده شده در ساخت و تولید این مواد باعث ایجاد حالت ژله‌ای در آن‌ها می‌شود. در این میان برگه‌ها به دلیل طعم شیرین و مزه متنوع جایگزین مناسب پاستیل‌یا آبنبات‌های نرم خواهند بود. شما می‌توانید انواع میوه (برگه زردآلو، انجیر، آلو، هلو، موز، کیوی، سیب، نارنگی و غیره) را در مقابل آفتاب، روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۷
0
1
میوه خشک بهتر از شیره استخوان گاو و خوک است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار