اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش پخت یک شامی کباب گیاهی را برای طرفداران این سبک از آشپزی آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این شامی کباب هندی، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر:
سیب زمینی متوسط: 5 عدد
گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
نخود فرنگی: یک پیمانه
فلفل سبز: دو عدد
اسفناج: یک دستهی کوچک
آرد: سه قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینیها را میپزیم. پس از آن، سیب زمینیهای پخته شده را در غذاساز میریزیم تا کاملا له شوند.
سیب زمینیهای له شده را در ظرفی جداگانه میریزیم.
نخودفرنگیها را به همراه فلفل در غذاساز میریزیم تا کاملا له شوند. سپس آنها را به سیب زمینی اضافه میکنیم.
حالا نوبت خرد کردن گشنیز و اسفناج است.
سبزیها را ریز خرد کرده و به همراه نمک، روغن زیتون و آبلیمو و آرد را به مواد قبلی میافزاییم.
مواد را خوب ورز میدهیم. از مواد، گلولههای کوچکی برداشته و به دلخواه شکل میدهیم. سپس در روغن داغ با حرارت ملایم، سرخ میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atbaki