هشدار؛ نان های کپک زده سرطان را مهمانتان می کنند
کد خبر: ۱۵۲۶۷۸
تاریخ انتشار: 2019 August 05    -    ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۰

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف غذا‌های آلوده به آفلاتوکسین می‌تواند موجب بیماری در انسان یا دام شود.

محمد حسین عزیزی، رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، اظهار کرد: کپک موجود بر روی نان یا ذرت باعث ترشح سمی به نام آفلاتوکسین می‌شود که بر اثر مصرف طولانی مدت ذرت‌های آلوده به این سم، افراد مبتلا به بیماری سرطان می‌شوند.

او ادامه داد: کارشناسان توصیه می‌کنند اگر قارچ‌های مولد این سموم بر روی خوراک دام و مواد غذایی (مانند پسته، بادام زمینی، ذرت، سویا و گندم) رشد کنند، مصرف غذا‌های آلوده به آفلاتوکسین می‌تواند موجب بیماری در انسان یا دام شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: ذرت آلوده به سم آفلاتوکسین می‌تواند باعث مسمومیت و در دراز مدت سرطان‌زا باشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار