طرز تهیه انواع قارچ شکم پر
کد خبر: ۱۵۰۷۸۶
تاریخ انتشار: 2019 July 17    -    ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
قارچ یکی از مواد غذایی خوش‌مزه و اشتهاآور است که خاصیت زیادی دارد. غذاهای متنوعی با آن می‌توان درست کرد که یکی از آن‌ها قارچ شکم‌پر است. قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای کامل و مفید است. قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای ساده، شیک و خوش‌مزه است که به راحتی آماده و سرو می‌شود.

طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

طرز تهیه انواع قارچ شکم پربه گزارش «تابناک با تو»؛ قارچ یکی از مواد غذایی خوش‌مزه و اشتهاآور است که خاصیت زیادی دارد. غذاهای متنوعی با آن می‌توان درست کرد که یکی از آن‌ها قارچ شکم‌پر است. قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای کامل و مفید است.

در این مطلب با طرز تهیه چند نوع قارچ شکم‌پر آشنا می‌شوید.

قارچ شکم‌پر با خامه بروکلی

طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

مواد لازم:

پیاز: یک عدد
بروکلی: یک عدد
سیر: 2 حبه
پنیر خامه‌ای به میزان لازم
قارچ بزرگ: 8 عدد
سینۀ بوقلمون: یک عدد
روغن‌زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

ساقۀ قارچ‌ها را ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید.

در تابه‌ای روغن داغ کنید. سپس بروکلی، پیاز، ساقۀ قارچ، سیر و کمی نمک در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی مواد سرخ شدند، آن‌ها را له کنید تا شبیه پوره شوند. این پوره، خامۀ بروکلی است.

پنیر و سینۀ بوقلمون خرد شده را به خامه بیفزایید.

داخل قارچ‌ها را از مواد پر کنید و کمی جعفری روی آن‌ها بپاشید. 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجۀ سانتیگراد بگذارید تا آماده شوند.

قارچ شکم‌پر با پنیر

طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

مواد لازم:

قارچ بزرگ به تعداد دل‌خواه
پنیر پیتزای سفید و زرد به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

داخل قارچ‌ها را خالی کنید. به آن‌ها کمی نمک بزنید تا مزه‌دار شوند. سپس با پنیر پر کنید و در ظرف مناسب بگذارید.

روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه در فر بگذارید.

قارچ شکم‌پر با اسفناج و پنیر

طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

مواد لازم:

قارچ بزرگ: ۲۰ عدد
کره: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
اسفناج: 500 گرم
پنیر موزارلا: یک لیوان
پنیر پارمزان: یک لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
ساقۀ قارچ‌ها را جدا کرده و خرد کنید. سپس آن‌ها را با سیر له شده و کره تفت دهید تا نرم شوند.
اسفناج را خرد کنید و پس از اینکه آب اضافی آن گرفته شد، به مواد بیفزایید. نمک و فلفل به میزان لازم به مواد بزنید و قارچ‌ها را پر کنید.
هر 2 نوع پنیر را روی مواد بریزید. ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

قارچ شکم‌پر با گوشت چرخ‌کرده

طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
قارچ بزرگ: 8 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم
ذرت پخته: ۲ قاشق سوپ‌خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، رب و ذرت را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.

قارچ‌ها را با مواد پر کنید. سپس روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.

منبع: مجله دلتا

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار