سهمیه زائران ایرانی در حج تمتع۹۸ افزایش یافت
کد خبر: ۱۵۰۷۵۷
تاریخ انتشار: 2019 July 15    -    ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۵

معاون سازمان حج و زیارت از افزایش سهمیه زائران حج امسال خبر داد و گفت :در مجموع امسال ۸۸ هزار و ۵۵۰ زائر ایرانی درمراسم حج تمتع حضور می یابند..

 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، معاون توسعه سازمان حج و زیارت اظهار کرد: امسال قرار بود ۸۶ هزار و ۵۵۰ نفر به حج تمتع مشرف شوند که با موافقت کشور میزبان سهمیه مازاد به تعداد دو هزار زائر دیگر به کشورمان تعلق گرفت که این تعداد به جمع حجاج ۹۸ افزوده شدند.

محمد آزاد با بیان اینکه اعزام زائران بیت‌الله الحرام از ۱۷ تیرماه آغاز شده است، گفت: نخستین گروه زائران از فرودگاه امام خمینی (ره) عازم مدینه منوره شدند و از شنبه ۲۲ تیرماه نیز زائران مدینه قبل بعد از حضور در شهر پیامبر(ص) به سمت مکه مکرمه حرکت کردند.

وی با بیان اینکه زائران خانه خدا در قالب ۵۸۹ کاروان به حج تمتع مشرف می‌شوند، تصریح کرد: ۳۱۲ کاروان مدینه قبل و ۲۷۷ کاروان در قالب مدینه بعد به عربستان اعزام می‌شود.

به گفته وی ، تا امروز نیز بالغ بر ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر از زائران با ۶۸ پرواز ایرانی اعزام شدند که از این تعداد هشت هزار نفر وارد مکه مکرمه شدند.

سامانه برکت به خانه، بستری برای خرید سوغات زائران و صرفه جویی در وقت و هزینه

آزاد در ادامه با اشاره به راه اندازی سامانه "برکت به خانه" گفت: این سامانه به منظور تسهیل زمینه خرید سوغات برای زائران خانه خدا از محل تولیدات با کیفیت داخلی طراحی شده است. این سامانه با هدف فراهم کردن فرصت مناسب برای زائران در خرید کالاهای با کیفیت و قیمت پایین داخلی که خود در شرایط کنونی اقتصادی کشور می‌تواند به جای خروج ارز از کشور در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید، به کمک تولید و اشتغال داخلی بیاید و نیز از اتلاف وقت و انرژی حجاج در بازارها جلوگیری می کند.

آزاد با بیان اینکه قیمت‌ کالاهای سوغات پیش‌بینی شده در سامانه برکت به خانه بسیار مناسب است، افزود: حتی زائرانی که هم‌اکنون در عربستان حضور دارند و به این سفر معنوی مشرف شده‌اند می‌توانند با مراجعه به سامانه برکت به خانه، قیمت کالاهای موجود در عربستان را با کالاهای عرضه شده در این سامانه مقایسه کنند. همچنین کیفیت کالاهای ایرانی عرضه شده در فروشگاه‌های این سامانه بسیار بیشتر از کالاهای موجود در عربستان است و زائران با خرید این کالاها می‌توانند ارز کمتری را از کشور خارج کنند.

وی با اشاره به نحوه خرید از سامانه برکت به خانه تصریح کرد: خرید از این سامانه به صورت اینترنتی است و زائران می‌توانند حتی در عربستان نیز خرید خود را انجام دهند و پس از تکمیل خرید، وسایل را درب منزل تحویل بگیرند.

معاون توسعه سازمان حج و زیارت همچنین در خصوص نرم‌افزار «زائریار» گفت: این نرم‌افزار که در سنوات قبل نیز وجود داشت در حج امسال تقویت شده و ارتقا یافته است. زائران با نصب نرم‌افزار زائریار می‌توانند علاوه بر آشنایی با اماکن زیارتی عربستان و احکام آن از جمله مسجدالنبی (ص)، قبرستان بقیع، مسجدالحرام، مسجد شجره وجحفه، منا، جمرات و مشعر، از برنامه‌های غذایی و سایر خدمات مورد نیاز خود مطلع شوند.

آزاد گفت: آدرس و جانمایی هتل‌های مکه و مدینه نیز در این نرم‌افزار دیده شده و بر این اساس زائران در صورتی که آدرس محل اقامت خود را فراموش‌ کنند می‌توانند از این سامانه برای رسیدن به مقصد خود بهره گیرند. همچنین امکان امدادرسانی برای زائران به وسیله این نرم‌افزار وجود دارد و زائران در صورت نیاز به کمک می‌توانند گروه امداد و راهنمایان را مطلع کرده تا خدمات و کمک های لازم ارائه شود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به ارز همراه حجاج افزود: بر اساس نرخ مصوب بانک مرکزی کشور امسال ۲۰۰ دلار به عنوان ارز همراه زائران حج ۹۸ اختصاص یافت که زائران می‌توانند با مراجعه به یکی از ۴۲۰ شعبه ارزی بانک ملی با در دست داشتن کارت ملی این مبلغ را دریافت کنند.

آزاد افزود: همچنین بانک مرکزی به منظور سهولت دریافت ارز همراه حجاج امکان دریافت آن توسط مدیر کاروان را نیز فراهم کرده است به طوری که مدیر کاروان می‌تواند با در دست داشتن گواهی از حج و زیارت استان ارز زائران کاروان خود را به صورت یکجا دریافت کرده و رسیدها را به بانک تحویل دهد.

مشرق

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار