طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی
bato-adv
کد خبر: ۱۵۰۷۱۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2019 July 16    -    ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
بستنی یک دسر ساده و ارزان‌ و دلچسب‌ است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی«تابناک باتو» بستنی یک دسر ساده و ارزان‌ و دلچسب‌ است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:

  • شیر: یک لیتر
  • شکر: ۳۰۰ گرم
  • ثعلب: ۲ قاشق چایخوری
  • محلول زعفران: ۲ قاشق سوپخوری
  • گلاب مرغوب: ۴ قاشق سوپخوری
  • پودر هل سفید: یک قاشق چایخوری
  • خامه‌ی صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • پسته: ۱۰۰ گرم، خرد شده

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

طرز تهیه:

۱- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

۲- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد، ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه‌ی بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و در آخر پسته‌ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.

۳- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱ تا ۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستنی آماده بریزید. بستنی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

نکته:

۱- این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷ گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می‌باشد.

۲- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی‌شود پس اگر خامه‌ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید. (خامه‌ی خشک مناسب این کار است)

۳- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.

۴- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی‌بندد.

۵- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می‌شود. (البته نه بیشتر از حد مجاز)

۶- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی‌های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.

۷- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

امیدواریم با تهیه این بستنی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

مجله آشپزی

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
10
2
خب چرا اینقدر به خودمون زحمت بدیم، می ریم می خریم راحت و آسون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
0
5
من بستنی ساز خریدم، حدود یک کیلو بستنی هر دفعه بهم میده، دیگه هیچ میوه ای هم دور نمیریزم و هرچی اضافه میاد ازش بستنی درست میکنم. شاید به جرات بتونم بگم که قیمت بستنی که خودم دلم میخواد درست کنم چیزی حدود یک پنجم قیمت بستنیهای بیرون در میاد با این فرق که بیرون برای چرب شدن بستنی بهش آت و آشغال میزنن مثل روغن پالم ولی من اولا که سعی میکنم بستی را رژیمی درست کنم که نگران مشکلات بعدیش نباشم و دوما اینکه اگر هم برای مهمون بخوام بستنی چرب و چیلی درست کنم، از مواد قابل اطمینان مثل شیر پر چرب، خامه و اینطور چیزها تو ساخت بستنیم استفاده میکنم. من فکر میکنم بستنی بیرون به درد یک بار خوردن به صورت تفننی میخوره ولی اگر بخوایم همیشه تو خونه بستنی داشته باشیم، بهتره خودمون درست کنیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار