طرز تهیه تاس‌ کباب به
کد خبر: ۱۵۰۲۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 October 19    -    ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
ابتدا گوشت را بشویید و با استخوان و چربی به تکه‌های درشت، برش بزنید. پیازها را حلقه‌ای برش بزنید.
طرز تهیه تاس‌ کباب به


مواد لازم:

به تازه و زرد: 2 عدد ،
گوشت گوسفندی با استخوان و چرب: یک کیلو ،
سیب‌زمینی ریز: 6 تا 8 عدد ،
پیاز: 3 عدد بزرگ ،
آلو بخارا: 100 گرم ،
هویج: 3 عدد متوسط،
گوجه: 2 عدد بزرگ ،
زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری ،
نمک و فلفل: به میزان لازم ،
رب گوجه: در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری ،
کره: 100 گرم

طرزتهیه:

ابتدا گوشت را بشویید و با استخوان و چربی به تکه‌های درشت، برش بزنید. پیازها را حلقه‌ای برش بزنید.

کف قابلمه را کمی چرب کنید و کامل با حلقه‌های پیاز بپوشانید. روی پیاز‌ها را گوشت بچینید. مجددا پیاز و بقیه گوشت را هم روی پیاز‌ها چیده و زعفران آب کرده را با یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.

به محض جوش آمدن، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. این غذا باید با حرارت کم پخته شود. به‌‌ها را شسته و کرک روی آنها را بگیرید و حلقه‌ای برش بزنید. سیب‌زمینی‌های ریز را هم بشویید و پوست بگیرید.

گوجه و هویج‌ها را هم خرد کنید. بعد از این‌که گوشت‌ها نیمه‌پز شد، روی آنها را یک لایه به، بچینید. کمی زعفران آب کرده روی حلقه‌های به بریزید. آلو بخارا را هم اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را درسته روی آن ریخته و گوجه و هویج را هم به غذا بیفزایید.

مجددا روی همه مواد را با حلقه‌های پیاز کامل بپوشانید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و در ادامه پخت، در قابلمه را با دم‌کن بپوشانید و بگذارید مواد پخته و آب آنها تبخیر شود. در انتها کره را هم آب کنید و روی مواد بریزید و تاس کباب را در ظرف مناسبی بریزید و با نان سنگک و سبزی تازه نوش جان کنید.

جام جم

طرز تهیه تاس‌ کباب به
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۷
0
2
عاليه دستورش
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۷
0
0
یکی دانشجویان ایرانی خارج از کشورم. تابناک جان دلمون آب شده... از بس غذاهای بیمزه و من داراوردی خوردم پوکیدم... ولی اینو حتما درس میکنم همین امشب... دمت گرم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار