آموزش دم کردن قهوه حرفه ای
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۵۰۰۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 July 09    -    ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های گرم در بین تمام مردم دنیاست. معروف‌ترین قهوه ها، قهوه ترک و فرانسه است. این بار با روش زیر قهوه را به صورت کاملا حرفه‌ای دم کنید. قهوه یکی از نوشیدنی‌های خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. اما احتمالا کسانی وجود دارند که طرز صحیح دم کردن قهوه را نمیدانند.

آموزش دم کردن قهوه حرفه ای«تابناک باتو» قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های گرم در بین تمام مردم دنیاست. معروف‌ترین قهوه ها، قهوه ترک و فرانسه است. این بار با روش زیر قهوه را به صورت کاملا حرفه‌ای دم کنید. قهوه یکی از نوشیدنی‌های خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. اما احتمالا کسانی وجود دارند که طرز صحیح دم کردن قهوه را نمیدانند. در این مطلب طریقه دم کردن قهوه را به شکل حرفه‌ای به شما آموزش داده ایم.

آموزش دم کردن قهوه حرفه ای

روش تهیه یک قهوه حرفه‌ای:

دانه‌های قهوه باید به ریزترین اندازه آسیاب شده باشند.

ابتدا آب سرد را درون قهوه جوش بریزید. به ازای هر فنجان قهوه معادل سه‌چهارم فنجان را با آب سرد پر کرده و داخل قهوه‌جوش بریزید. سطح آب باید تا ابتدای گردنه یا تنگی قهوه‌جوش برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرریز می‌شود.

آموزش دم کردن قهوه حرفه ای

اکنون پودر قهوه را به آب اضافه کنید. به‌ازای هر فنجان قهوه‌خوری آب، دو قاشق چای‌خوری قهوه. می‌توانید در صورت تمایل به ازای هر دو قاشق چای‌خوری پودر قهوه، یک قاشق چای‌خوری شکر هم به قهوه اضافه کنید.
وقتی شکر کاملا در آب حل شد، اجاق گاز را روشن کنید؛ با شعله‌ای متوسط رو به کم. اگر شعله زیاد باشد قهوه‌تان می‌سوزد. در این مرحله قهوه را هم نزنید.

آموزش دم کردن قهوه حرفه ای

پس از گذشت زمان اندکی -حدود دو دقیقه- یعنی زمانی که حرارت به حدود ۷۰ درجه می‌رسد، قهوه شروع به حباب زدن از کناره‌ها می‌کند. جمع شدن حباب‌ها حالتی روی سطح قهوه به وجود می‌آورد که آن را اصطلاحا «خامه قهوه» می‌نامند. در این مرحله قهوه را از روی حرارت بردارید تا حرارت و خامه کمی فروکش کنند. هرگز اجازه ندهید حرارت به بالاتر از ۷۵ درجه برسد، چون مزه قهوه بیش از حد استخراج خواهد شد. قهوه‌جوش را مجددا به آرامی و دقت روی شعله کم قرار دهید و سه بار این عمل را تکرار کنید تا خامه قهوه قوام بیاید. قهوه را به آرامی در فنجان بریزید.

مجله ایده آل

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
11
2
تمام مشکلاتمون حل شده مونده قهوه دم کردمون .
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv