سس سیر به سبک رستورانی
کد خبر: ۱۴۹۲۷۱
تاریخ انتشار: 2019 July 01    -    ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
سس سیر، طعم‌دهنده‌ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می‌شود. این سس، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش‌های تهیه‌ی آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

سس سیر به سبک رستورانیاختصاصی تابناک باتو؛ سس سیر، طعم‌دهنده‌ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می‌شود. این سس، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش‌های تهیه‌ی آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

سس سیر به سبک رستورانی

مواد لازم:

سیر: دو بوته

نمک: دو قاشق چایخوری

آبلیمو: نصف پیمانه

روغن ذرت یا آفتابگردان: یک پیمانه

روغن زیتون: یک پیمانه

طرز تهیه:

سیرها را پوست گرفته و خوب له می‌کنیم. سپس آنها را در مخلوط کن می‌ریزیم.

نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

همان‌طور که مخلوط کن روشن است، روغن‌ها را به تدریج اضافه می‌کنیم تا سسی یکدست مانند سس مایونز، به دست آید.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: mawdoo3

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار