کوکی زنجبیلی با شیره‌ی خرما
کد خبر: ۱۴۸۹۹۱
تاریخ انتشار: 2019 June 29    -    ۰۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
در ادامه آموزش انواع شیرینی و کیک، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کوکی لذیذ آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.

کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرمااختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کوکی لذیذ آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.

 

کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

مواد لازم:

آرد: دو و نیم پیمانه

دارچین: یک قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری

کره: 50 گرم

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

نمک: کمی

زنجبیل تازه‌ی رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

شیره‌ی خرما: یک سوم پیمانه

پودر خردل: نصف قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

طرز تهیه:

کره و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط می‌کنیم.

تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم زدن را ادامه می‌دهیم.

شیره‌ی خرما و زنجبیل تازه را به مخلوط قبلی می‌افزاییم.

آرد را به همراه پودر زنجبیل، بکینگ پودر، خردل، دارچین و نمک مخلوط کرده و به مواد قبلی می‌افزاییم.

مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

دایره‌هایی کوچک از خمیر جدا کرده و روی سطحی صاف، آنها را پهن می‌کنیم. سپس آنها را در سینی فر می‌چینیم.

سینی را به مدت هشت دقیقه در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: fatafeat

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار