طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار
کد خبر: ۱۴۸۶۴۰
تاریخ انتشار: 2019 June 24    -    ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۶
پودر چیلی یکی از ادویه‌های مکزیکی هستش که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیا میتونه تو خیلی از غذا‌های ما هم کاربرد داشته باشه. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراک‌هایی که حبوبات داخلشونه مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوش‌طعم و لذیذ میکنه.

طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار«تابناک باتو» پودر چیلی یکی از ادویه‌های مکزیکی هستش که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانیا میتونه تو خیلی از غذا‌های ما هم کاربرد داشته باشه. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراک‌هایی که حبوبات داخلشونه مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوش‌طعم و لذیذ میکنه امیدوارم این ادویه رو درست کنین و ازش برای طعم دادن به غذاهاتون استفاده کنین.

طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار

مواد لازم

پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

۱. حالا همه‌ی ادویه‌ها رو داخل یه کاسه بریزین.

۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلی‌ای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویه‌های داخلش بر طبق سلیقه‌تون تغییر بدین.

نکات:

برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه‌ی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.

دونفره

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار