خواص گوشت گوسفند و گاو از منظر طب سنتی
کد خبر: ۱۴۸۲
تاریخ انتشار: 2015 June 02    -    ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰
یک متخصص طب سنتی خواص گوشت گوسفند و گاو از منظر طب سنتی را تشریح کرد و گفت: گوشت جزو بهترین غذا محسوب می‌شود؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود, مصرف گوشت مرغوب بسیار به بدن فایده می‌رساند, البته باید افراد از مصرف گوشت‌ کهنه پرهیز کنند.

گوشت‌ها از دیدگاه طب سنتی از غذاهای اصلی انسان به‌شمار می‌رود که هر کدام از آنها دارای خواص متعددی است.

گوشت جزو بهترین غذا محسوب می‌شود؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود, مصرف گوشت مرغوب بسیار به بدن فایده می‌رساند, البته باید عنوان کرد که افراد از مصرف گوشت‌ مانده و کهنه پرهیز کنند.

افعال و خواص گوشت گوسفند

در این باره علی اصل متخصص طب سنتی بر این عقیده است که گوشت گوسفند سریع الهضم است و ارزش غذایی زیادی دارد.

-مصرف گوشت گوسفند تولیدکننده خون صالح، مقوی و چاق‌کننده است، منی را زیاد می‌کند و غریزه جنسی را تحریک می‌کند.

-گوشت گوسفند برای بیماران سوداوی مفید است.

-دل و جگر و قلوه آن مقوی دل و جگر و معده و کلیه است.

-نسبت به گوشت بُز غلیظ‌تر و دیر هضم‌تر است.

-سرکه سنگینی گوشت را می‌گیرد و آن لطیف‌تر و زودهضم می‌کند.

-مصلح گوشت‌های گرم وتر گشنیز و سماق است.

گوشت گاو

 -بهترین آن گوشت گوساله یکساله است که (عِجل) نامیده می‌شود

-گوشت گاو غلیظ و دیرهضم است و تولید خون غلیظ و سوداوی می‌کند.

-مداومت به مصرف آن موجب بیماری‌های سوداوی می‌کند.

-البته بعد از هضم کامل مقوی بدن و چاق کننده است. مصلح آن دارچین، فلفل، زنجبیل است و باید به‌طور کامل پخته شود.
تسنیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار