طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزه
کد خبر: ۱۴۷۰۸۰
تاریخ انتشار: 2019 June 10    -    ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
تهیه انواع اقلام صبحانه در منزل بسیار ایده آل است از پخت انواع مربا تا تهیه کره بادام زمینی و تهیه پنیر هر کدام می توانند گزینه سالم و مقوی برای صبحانه شما باشند. در این بخش از آموزش آشپزی می توانید با طرز تهیه شکلات صبحانه یکی از دسر های خوشمزه و عالی، همچنین بسیار مناسب برای افرادی که به دنبال رژیم چاقی و اضافه وزن هستند، آشنا شده و بعد از یادگیری، آن را برای وعده صبحانه تهیه کرده و سرو نمایید.

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزهبه گزارش «تابناک با تو»؛ تهیه انواع اقلام صبحانه در منزل بسیار ایده آل است از پخت انواع مربا تا تهیه کره بادام زمینی و تهیه پنیر هر کدام می توانند گزینه سالم و مقوی برای صبحانه شما باشند. در این بخش از آموزش آشپزی می توانید با طرز تهیه شکلات صبحانه یکی از دسر های خوشمزه و عالی، همچنین بسیار مناسب برای افرادی که به دنبال رژیم چاقی و اضافه وزن هستند، آشنا شده و بعد از یادگیری، آن را برای وعده صبحانه تهیه کرده و سرو نمایید.

مواد لازم

پودر کاکائو : یک لیوان
شکر : یک لیوان
شیر : یک لیتر
کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شکلات صبحانه

برای تهیه شکلات صبحانه، در ابتدا ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کرده و سپس پودر کاکائو و شکر را درون آن بریزید و مواد را به وسیله یک قاشق به طور کامل هم بزنید تا مخلوط یک دستی بدست آید.

در مرحله بعدی، شیر را به مواد اضافه کرده و بعد از هم زدن، آن را بر روی حرارت قرار می دهیم، در همین حین نیز شروع به هم زدن نمایید، بعد از مدتی شعله را ملایم کرده و هم زدن مخلوط را تا زمانی که شکلات غلیظ شود، ادامه می دهیم. (این مدت زمان می توان ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به طول بیانجامد)

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزه


حال بعد از ۴۵ دقیقه جوشیدن، کره را اضافه کرده و مواد را تا ذوب شدن کامل کره هم می زنیم؛ کمی دیگر مخلوط را هم بزنید تا شکلات به خوبی غلیظ شود، اکنون می توانید ظرف را از روی حرارت برداشته و منتظر بمانید تا شکلات سرد شود.

نکات لازم در تهیه شکلات صبحانه

1- برای اینکه شکلات شما شیرین تر شود، می توانید از مقدار پودر کاکائو کمتری استفاده نمایید.
2- هیچ گاه نباید این شکلات ته بگیرد، در این صورت باید حتما ظرف را تعویض کنید.
3- برای جلوگیری از ته گرفتن شکلات، هر ۵ یا ۱۰ دقیقه یکبار آن را هم بزنید.
4- در زمان غلیظ شدن شکلات، نباید حرارت زیاد باشد، چون ممکن است، بعدا شکلات شکرک بزند.
5- در صورت تمایل می توانید از مقداری فندق و یا کرم فندق برای تهیه شکلات صبحانه استفاده نمایید.
6- شما می توانید این سس را درون ظرفی در بسته و به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید و در زمان مصرف، چند ساعت قبل از استفاده آن را از یخچال بیرون بگذارید تا به حالت روان در آید.

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزه

منبع: آرگا

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار